fbpx

10 najpogosteje “googlanih” vprašanj o seksu

Ljudje Google očitno uporabljamo tudi kot pomoč pri podvigih med rjuhami. In kaj najpogosteje “googlamo” v tej smeri? Tukaj je 10 najpogosteje “googlanih” vprašanj o seksu skupaj z odgovori. Hm, mislimo, da nas lahko skrbi.

10 najpogosteje “googlanih” vprašanj o seksu:

1. Kje je G-točka?

Glede na Google se G-točka nahaja nekje 5 do 7 centimetrov globoko v vagini, na zgornji steni.

2. Kako žensko pripeljati do orgazma?

Odvisno od ženske, zato je najbolje, da jo vprašate, kaj je tisto, kar ji je všeč. Večina žensk orgazma ne doživi samo s penetracijo, zato ne pozabite na predigro.

3. Se lahko znebim herpesa?

Na žalost ne. Ko imate enkrat herpes, ga imate vedno. Simptome lahko nadzorujete s pomočjo zdravil, kar bo tudi zmanjšalo možnost, da ga prensete še na koga drugega.

Ne pozabite na predigro.
Ne pozabite na predigro.

4. Kako se znebiti genitalnih bradavic?

Ena od razširjenih nadlog so genitalne bradavice, ki so posledica okužbe z virusi HPV, eno od najpogostejših spolno prenosljivih bolezni. Odpravite s k zdravniku, ta vam bo najverjetneje predpisal kakšno kremo ali pa jih zamrznil. Do trenutka, ko bodo popolnoma izgnile, se boste morali odpovedati seksu.

5. Kaj je kapavica?

Gonoreja ali kapavica je močno razširjena spolno prenosljiva bolezen, ki se večinoma prenaša s spolnim stikom in jo povzroča gonokok, pri kateri nastane na sluznicah spolovil gnojno vnetje z gnojnim izločkom.

6. Kako do večjega penisa brez operacije?

Žal to ni mogoče. Premislite, če si to res želite. Sicer pa se naučite upravljati z orodjem, ki ga že imate.

Kako dolgo traja seks?
Kako dolgo traja seks?

7. Kako izmerim penis?

Kako le? S pomočjo ravnila ali merilnega traka. Če potrebujete nekaj pomoči: penis bi morali meriti od točke, kjer se stika z vašim trebuhom pa do konca.

8. Koliko moraš biti star, da lahko kupiš kondome?

Pri tem res ni starostne omejitve.

9. Kako vstaviti moški spolni organ v ženski spolni organ?

Se spomnite Lego kock ali drugih igrač, kjer ste morali določene oblike vstaviti v točno določene luknje? No, nekako tako.

Predstavljajte si, da sestavljate Lego kocke.
Predstavljajte si, da sestavljate Lego kocke.

10. Kako dolgo traja seks?

Raziskava iz leta 2016 ugotovalja, da seks traja nekje med 33 sekundami in 44 minutami, s povprečjem nekje 5,4 minute. Druga študija, izvedena leta 2008, pa ugotovalja, da je seks, ki traja 1 do 2 minuti ‘prekratek’, 3 do 7 minut ‘primeren’, 7 do 13 minut ‘zaželen’, 10 do 30 minut pa ‘predolg’.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.