10 razlogov, zakaj močne ženske težko najdejo ljubezen

“Najbolj pogumno dejanje je še vedno razmišljati zase. Na glas.” – Coco Chanel

Močna ženska zna imeti rada samo sebe in zna ponuditi podporo in oporo drugim v svojem življenju. V razmerju si želijo več kakor drugi ljudje.

Ne zadovoljijo se s povprečjem

Močne ženske imajo visoke standarde. Če jim je nekdo všeč, a z njimi ne ravna spoštljivo, bodo odšle iz takšnega razmerja. Imajo svoje standarde in ne bodo jih prekršile za takšne ljudi, točno vedo, s kakšno osebo si zaslužijo biti.

Ne bojijo se izraziti svojega mnenja

Ne bojijo se komurkoli povedati, kaj so storili narobe, ali če nekoga dobijo na laži. Zato jih pogosto označujejo kot “zastrašujoče”, ker se postavijo zase in se ne bodo umaknile. Povedale vam bodo točno tisto, kar si zaslužite, lepo ali slabo.

Ne potrebujejo moškega

Hrepenijo po ljubezni in naklonjenosti, vendar ne bodo nikoli potrebovale moškega, da bi jih dopolnil. Ljubezen je za njih izbira; ne nekaj, kar iščejo iz strahu, da bi ostale same. Zadovoljne so s svojim življenjem in ljubezen je za njih prijeten dodatek in ne nuja.

Vedo, kako se premakniti naprej in nadaljevati svoje življenje

Naučile so se, kako iti naprej, ko je to potrebno. Nikoli ne bodo prosile nekoga, naj ostane, ali za drugo priložnost. Prepričane so, da bodo v redu in da bodo našle nekoga boljšega.

Ne dovolijo, da bi bile drugim le ena izmed možnosti

Močne ženske ne bodo dopuščale, da se z njimi ravna, kakor, da nekomu niso prioriteta. Cenijo zvestobo in poštenost, karkoli drugega je za njih razlog, da odnos prekinejo.

Močne ženske najdejo srečo v sebi in  s tistimi, ki jih spoštujejo.
Močne ženske najdejo srečo v sebi in s tistimi, ki jih spoštujejo.

Ne igrajo po pravilih

V življenju ali ljubezni ne pričakujte, da bodo močne ženske upoštevale, kakršna koli pravila zmenkov, ki ste jih bili vajeni ali ste jih igrali. Presenetile vas bodo s tem, kako ljubeče in drzne so. Nikoli se ne bodo odrekle temu, kar si resnično želijo.

Soočajo se z zavrnitvijo

Ne bojijo se besede “ne”, slišale so jo že prej in jo bodo še kdaj, a to jih ne ustavi, da ne bi poizkusile. Močne ženske se soočajo z zavrnitvami, ker dejansko vprašajo in povedo, kaj želijo, namesto, da čakajo, da se jim bodo zadeve počasi približale. Zavrnitve jih ne potolčejo, ampak zaradi njih postanejo še močnejše.

Zastavljajo težka vprašanja

Vprašanja, ki se jim moški izmikajo, spraševale bodo, kje se nahajata v razmerju, kako se razvijajo stvari, želele se bodo srečati z njegovo družino in prijatelji. Želijo biti del v njegovem življenju. Močne ženske so strastne in radovedne v vseh pogledih svojega življenja in zmenki niso izjema.

Bile so že razočarane

Čeprav se obnašajo, kot da so nezlomljive, so že ljubile in bile ranjene, zaradi razpada odnosa so postale previdnejše, vendar ne ravnodušne. Še vedno imajo veliko ljubezni, ki jo želijo nekomu dati, morajo le ugotoviti, kdo je vreden njihove ljubezni in kdo se samo igra z njihovim srcem.

Ne iščejo potrjevanja pri drugih

Močne ženske iščejo potrjevanje iz svojega uspeha, svojega dela, prijateljstev in tega, kako vodijo svoje življenje. Vedo, da jih bo prava oseba našla takrat, ko bo pravi čas.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
8 zrelostnih znakov moškega, ki je pripravljen na poroko!