fbpx

13 razlogov, zakaj imajo slovenske vplivnice vedno čist dom

Čist dom je lahko pravi izziv za sodobno žensko. Če pa temu dodamo še otroke in štirinožne prijatelje, pa se sanje o urejenem domu še bolj oddaljijo. A na srečo proizvajalci gospodinjskih aparatov dobro poznajo tegobe modernih gospodinj in nam s svojimi inovativnimi izdelki pomagajo ohranjati dom čist in svež. To pomlad je Philips presenetil s praktičnim baterijskim sesalnikom SpeedPro Max Aqua v treh različicah delovanja. Vsako izmed različic je predstavila znana Slovenka, ki sesalnik doma uporablja že dlje časa.

Antea Bitenc, radijka, igralka in mama hčeri ter dvema štirinožcema je v videu prikazala uporabnost sesalnika z mokrim brisanjem. Ajda Rotar Urankar, poslovna ženska in mama dvem sinovom je predstavila uporabnost v primeru vseh razstresenih drobtinic in drugih suhih koščkov, ki se mimogrede zgodijo v kuhinji, Tjaša Kokalj Jerala pa v primeru, ko eden izmed dveh kužkov zapusti udoben oblazinjen fotelj. Philipsov sesalnik SpeedPro Max Aqua namreč zmore vse to – suho sesanje iz vseh strani, ki je učinkovito na debelih preprogah kot tudi na trdnih podlagah, mokro brisanje s sistemom za mokro brisanje trdih podlag in priročno sesanje z ročnim sesalnikom, na katerega se lahko pritrdi tudi turbo pet krtača. Slednji je zelo uporaben tudi za vzdrževanje reda izven doma – na primer v avtomobilu. Antea, Ajda in Tjaša pa so svoj način uporabe predstavile v spodnjem videu:

13 razlogov, zakaj je SpeedPro Max Aqua idealen sesalnik

Antei, Ajdi in Tjaši je SpeedPro Max Aqua olajšal življenje in postal njihov nepogrešljiv prijatelj zaradi naslednjih lastnosti:

1. Hkrati sesa in briše tla

Ena naprava zadostuje za vzdrževanje čistih tal in preproge. Sesalnik pobere umazanijo, sistem mokrega brisanja tal pa obriše vsaka tla.

2. Še bolje obrisana tla z AquaBoost

Sistem AquaBoost je sistem močnejšega dovajanja vode. Dovolj je enkrat pritisniti pedal na sistemu za brisanje, da hitro in enostavno odstranite tudi trdovratne madeže.

3. Idealen za vsakogar

Rokovanje z brezžičnim sesalnikom je veliko lažje kot rokovanje s tradicionalnim sesalnikom na kabel. Ni ga treba pospravljati ali sestavljati, vedno je pri roki, pripravljen na delo.

4. Dolgotrajno delovanje

Zmogljiva 25,2 V litij-ionska baterija zagotavlja do 75 minut delovanja ob polnem polnjenju.

5. Digitalni motor s PowerCyclone 8 odstrani umazanijo iz vseh površin

Hitro in brez veliko truda lahko odstranite pesek, dlake, drobtine in vso drugo umazanijo, tudi iz debelih preprog.

6. LED sistem osvetlitve

Čiščenje je lažje, če nastavek osvetli tla. Takrat je vidna tudi najbolj drobna umazanija. Hitro in temeljito boste očistili razsuti sladkor, razbito steklo ali drugo umazanijo.

7. Ročni sesalnik s cevjo

Enkrat pritisnite na gumb in na razpolago imate ročni sesalnik, ki je lahek in enostaven za prenašanje. Pomaga pri vzdrževanju reda v domu, avtomobilu in kjerkoli, kjer je to potrebno.

8. Integrirani dodatki vedno na dosegu roke

S pomočjo ščetke in cevi se lahko enostavno odstrani pajčevina pod stropom, prah z letev, kotov kavča in drugih težko dostopnih mest.

9. Mini turbo krtača

Izjemno koristna, ko je treba posesati dlake in lase z mehkih površin kavča, fotelja ali avto prevlek.

10. 360° nastavek za sesanje

Zahvaljujoč nastavku, ki zbira prah z vseh strani, tudi z gibanjem nazaj, se boste z lahkoto znebili umazanije. Deluje tudi na debelih preprogah, kot trdih tleh.

11. Ergonomska posoda za prah

Enostavno praznjenje posode za prah, brez dotikanja in razsipanja umazanije, naravnost v koš za smeti.

12. Digitalni zaslon

Sesalnik ima jasen indikator napolnjenosti baterije, ki obvešča o odstotku napolnjenosti.

13. Varen za alergike

Protialergijski filter vas varuje pred pelodi in prašnimi delci, alergeni ter bakerijami.

Dodatne Informacije

philips.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!