#219 City Magazine – eksplozija kreative

Maj se na trenutke zdi kot eksplozija kreative. Gostinci odpirajo nove vrtove, mestne ulice dobivajo opleske in svet je kot prerojen. V zraku visi »pocukrana« romantika, in ko se takole sprehajam po svojem mestu, ne morem mimo tega, da v rokah ne bi stiskal svojega novega pametnega telefona in ustvarjal množice mikrovtisov v okviru svojih družbenih kanalov.

Tako se ta pocukrana romantika spreminja v digitalni kič, ki kriči po všečkih. Iz z všečki in tistimi, ki jih dobivajo največ, se je začelo ukvarjati naše podjetje, ki ima od nedavnega nov oddelek za vplivneže v digitalnih omrežjih. Z njimi bomo v prihodnosti tudi za vas, naši dragi bralci, ustvarjali skupne zgodbe. Romantiko klasičnega medija želimo združevati z vznemirljivostjo novega sveta in tako prepletati staro in novo. Tudi zaradi tega razloga krajši del naše revije namenjamo našemu novemu poslovnemu izzivu. V številki 219 vas vsekakor ne bomo razočarali, saj je spet debelejša za celih osem strani. To pa pomeni več vsebine in s tem več časa ob prebiranju, ki si ga lahko vzamete le zase, Sprehodimo se po dogodkih v mestu, poglejmo, kaj bi se moralo skrivati v vaši omari to poletje in v kakšnih kopalkah boste letos odšli na plažo. Za destinacijo smo se izbrali kar urbana kopališča, ki se dobesedno skrivajo v mestnih središčih. Rubrika lepota nam bo postregla z vonjavami poletja … Nismo pozabili niti na napovedi vseh poletnih glasbenih festivalov v naši neposredni bližini. Za filmofile, glasbofile in vse kulturoljubce … pa naše standardne vrstice. Uživajte maj!_

Jan Macarol Vrabec,
urednik

Twitter: janmacarol
Instagram: janmacarol
E: jan@citymagazine.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#248 – CITY MAGAZINE