fbpx

3 astrološka znamenja, ki lahko pričakujejo ogromno sreče v nadaljevanju leta

Foto: Alessio Cesario / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Slabo obdobje je končno za njimi!

Kot trdijo astrologi, je minilo obdobje, ko so vas tako malenkosti kot velike stvari jezile in zapletale življenje.

Mlada Luna v vodnarju vas prisilila k razmišljanju izven okvirjev. Pojavile se bodo nove ideje, zato bo marsikdo čutil željo po spremembi rutine.

Zdaj je idealen čas za delo na uresničevanju vaših sanj in ciljev. Ponudila se vam bo prava priložnost!

Tehtnica

Mlada Luna v tehtnici prebuja ustvarjalnost. V partnerskem polju bo usklajena z Jupitrom, kar pomeni, da bo imel največji vpliv na vaše ljubezensko življenje. Marsikdo bo začel novo poglavje, v katerem bo sledilo zanimivo poznanstvo, vredno pozornosti. To je čas, ko morate poskusiti nove stvari, a hkrati prebuditi otroka v sebi.

Sreča je na vaši strani. Foto: Bruno Adam / Unsplash

Vodnar

Za vodnarje se začenja nov začetek. To je edinstvena priložnost, da se osredotočite na cilje! Če že dolgo razmišljate, da bi začeli nekaj novega, ne razmišljajte o tem – začnite to izvajati. Mlada luna v vodnarju vas bo prisilila, da spremenite stvari, s katerimi niste zadovoljni, in da sebe končno postavite na prvo mesto. Vaše življenje gre v popolnoma novo smer!

Novi začetki. Foto: Cristian Castillo / Unsplash

Dvojčka

Sonce in Luna se bosta povezala v vaši deveti hiši. Vedno ste pripravljeni na nove izkušnje, a ta aspekt vam bo dal misliti na nenavaden način. Dobili boste priložnosti za osebni razvoj, zato je pomembno, da prepoznate, kaj je za vas zanimivo.
Marsikdo v te znamenju bo, zamenjal službo ali se odpravil na potovanje, ki jim bo spremenilo življenje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.