fbpx

4 astrološki znaki, ki so najbolj prijazna bitja na svetu, dokler jih ne prizadenete

Foto: Moose Photos / Pexels

Nekateri astrološki znaki so najslajši ljudje na svetu, kar jih boste kdaj srečali. Vendar to ne pomeni, da je to samoumevno, da se lahko do njih obnašate nespoštljivo ali jih izkoriščate.

Niso pripravljeni prenašati laži. Če jim boste lagali, lahko tudi odidejo iz vašega življenja.

Tukaj je nekaj astroloških znakov, ki so popolni, dokler jih ne prizadenete.

Lev

Levi so vedno pripravljeni sklepati nova prijateljstva. So prijazni in živahni in nikoli ne bi rekli ničesar, kar bi prizadelo vaša čustva, razen če jih vi prizadenete.

via GIPHY

Imajo visoke standarde, zato jih ne zanima biti z ljudmi, ki z njimi ne ravnajo lepo. Če nekdo prizadene njihova čustva, se odnos konča. Ne bodo se potrudili, da bi se z nekom pobotali ali da bi mu naredili kakšno uslugo.

Dali jim bodo to, kar prejemajo, če niste prijazni do njih, tudi oni ne bodo do vas. Če pa ste, potem bodo naredili za vas marsikaj.

Škorpijon

Škorpijoni so zelo previdni, vendar so zelo zvesti in predani. So dobri poslušalci, ki so vedno pripravljeni slišati, kaj imate povedati.

Vedno vam bodo na voljo, ko jih boste potrebovali – razen če jih izdate. Ko bodo spoznali, da vam ne gre zaupati, se bo njihov odnos do vas spremenil.

via GIPHY

So najbolj prijazna bitja, ki jih boste kdaj srečali, dokler ste dobri do njih, in najbolj maščevalno znamenje, ko jih prizadenete.

Tehtnica

Tehtnice dajejo veliko priložnosti. Veliko je potrebno, da opustijo vero v vas. Vendar če jih dovolj hudo ranite, boste videli njihovo povsem novo plat. Stran, ki je drugače ne razkrijejo.

Običajno jih vodi prijaznost, ker v vsem vidijo dobro. So večni optimisti. Toda če jih preveč prizadenete, vas bodo izločili.

via GIPHY

Ne bodo dvakrat premislili, preden vas bodo zapustili. In zaradi tega se ne bodo počutili krive. Prepričani bodo, da so sprejeli pravo odločitev, ker vedo, koliko si zaslužijo.

Devica

Device razmišljajo z glavo in ne s srcem, zato običajno vidijo vašo pravo stran. Prednost dajejo dvomu. Do vseh so prijazni, saj razumejo, da gre vsak skozi svoje bitke.

via GIPHY

Če pa jih premočno prizadenete, se bodo popolnoma spremenili. Iz vašega podpornika, ki bi za vas naredil vse, v popolnega tujca.

Device so popravljavci odnosov, vendar vedo, kdaj je čas, da odnehajo. Vedo, kdaj oditi. Ne želijo zapravljati časa za nekoga, ki z njimi nikoli ne bo ravnal lepo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!