fbpx

6 načinov za lažje kuhanje in pripravo čudovitega družinskega kosila

Odkrijte najnovejše hladilnike, pečice in kuhalne plošče Samsung Bespoke, ki bodo spremenili vaš način kuhanja

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno:
Oglasno sporočiloSamsung

Ali se po vsakem nakupu hrane brezglavo trudite, da bi vsa živila spravili v tesen hladilnik? Ste naveličani pečice, ki vaše hrane ne more speči do popolnosti? Vas jezi zastarela kuhalna plošča, zaradi katere je kuhanje pravi zalogaj? Če je tako, je čas za nadgradnjo vaše kuhinje z aparati Samsung Bespoke.

Samsung Bespoke linija hladilnikov, pečic in kuhalnih plošč je zasnovana tako, da izdelki spremenijo način kuhanja in olajšanje življenja. S funkcijami, kot so Space Max, Optimal Fresh, AI Pro Cooking, Virtual Flame in še več, bodo ti aparate vaše kuhanje popeljale na višjo raven.

Foto: Samsung

6 težav v kuhinji, ki jih rešujejo aparati Samsung Bespoke

1. Po družinskem nakupu, le s težavo pospravimo vsa živila v hladilnik. S funkcijo Space Max v hladilniku Samsung Bespoke vam nikoli več ne bo treba skrbeti, da bi zmanjkalo prostora za vaša živila. Police v hladilniku so nastavljive, kar vam omogoča, da notranjost prilagodite svojim potrebam. Edinstvena SpaceMax™ tehnologija uporablja posebno uretansko izolacijo, zaradi katere so stene hladilnika lahko veliko tanjše, ne da bi to zmanjšalo energetsko učinkovitost.

Foto: Samsung

2. Živila ste pred 3 dnevi postavili v hladilnik, pa že imajo čuden vonj in neprivlačen izgled. S funkcijami, kot so Optimal Fresh, Humidity Fresh, Power Cool + Power Freeze, hladilnik Samsung Bespoke ohranja svežino hrane dlje. To pomeni manj živilskih odpadkov in več prihrankov.

Foto: Samsung

3. Kuhanje s paro omogoča, da ima hrana več okusa in je bolj sočna. Samsung Bespoke pečice so zasnovane tako, da kuhanje s paro postane enostavno. S funkcijami, kot so kuhanje s paro, Dual Cook Steam in AI Pro Cooking, z lahkoto pripravite različne obroke, hrana pa bo ostala okusna in sočna. Poleg tega vam funkcija Air Sous Vide omogoča, da svoj obrok pripravite do popolnosti z natančnim nadzorom temperature, tako se vam hrana nikoli več ne bo razkuhala ali izsušila.

Foto: Samsung

4. Hkrati kuhate na štedilniku v treh posodah in še dodatno imate hrano v pečici – le kako vam bo uspelo vse skupaj skuhati istočasno? S funkcijo virtualnega plamena boste na Samsung Bespoke kuhalni plošči imeli več nadzora nad svojim kuhanjem. LED-osvetlitev pred gorilniki sveti kot pravi plinski plamen in označuje stopnjo toplote. Tako lahko uživate v bolj instinktivnem načinu kuhanja. Poleg tega funkcija Flex Zone omogoča kuhanje z lonci in ponve z različnimi velikostmi, zaradi česar je bolj vsestranska kot kdaj koli prej. Prav tako lahko s funkcijo AI Pro Cooking v pečicah hrano pripravite do popolnosti z natančnim nadzorom temperature.

Foto: Samsung

5. Kdo se javi, da po kosilu pospravi kuhinjo? Samsung Bespoke aparati so zasnovani za enostavno čiščenjem. S pomočjo funkcije enostavnega čiščenja na kuhalni plošči in Steam Cleaning funkcijo na pečici je čiščenje po kuhanju enostavno.

Foto: Samsung

6. Ko kuhinjski aparati Samsung Bespoke opravljajo svoje delo, je čas, da goste ponudite pijačo. Hladilniki Samsung Bespoke lahko vključujejo tudi poseben Beverage Center, v katerem boste vse pijačo okladili na želeno temperaturo, neodvisno od ostalih predelov hladilnika. Beverage Center pa bo poskrbel tudi za svežo filtrirano vodo, v katero lahko dodate sadje ali zelišča in tako uživate v sveži vodi z okusom. Priročno – kajne?

Skratka, aparati Samsung Bespoke so popolna kombinacija inovativnosti, funkcionalnosti in dizajna. Nadgradite svojo kuhinjo še danes in občutite razliko sami.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.