fbpx

6 idej za zimske plašče (zima 2022)

Foto: zara.com

Zimski plašč v hladnih dneh velja za nujen kos oblačila: ne le, da poskrbi, da vam nizke temperature ne bodo prišle do živega, pač pa lahko vsak outift naredi tudi lepši in elegantnejši. Zato smo za vas pripravili 6 idej za plašče, ki so v trendu to zimo.

1. Temno zelen volnen plašč

Če ste se v zadnjem času sprehodili po modnih trgovinah, ste gotovo opazili kopico kosov v zelenih odtenkih. Letos je namreč v trendu elegantna zelena in nobenega razloga ni, da si ne bi privoščili plašča prav v tem tonu. Plašč iz volne, ki bo poskrbela, da vas ne bo zeblo, lahko za 109 € najdete v spletni trgovini Zara.

Foto: zara.com

2. Plašč v živih barvah

Ljubiteljice barvnih outfitov lahko za čudovite tone poskrbite tudi s plaščem v živih barvah– priporočamo vam prelep roza odtenek. Le-ta bo psokrbel, da boste takoj pritegnili pozornost, pri čemer bo ohranil eleganten videz.
Plašč v roza odtenku si lahko za 89,95 € priskrbite na spletni strani Zara.

Foto: zara.com

3. Dolg krznen plašč

Krznen plašč velja za kos oblačila, ki v trendu ostaja vsako zimo- sploh njegova daljša verzija. Z njim bo vaš izgled elegantnejši, najbolje pa se ujema s čevlji z visoko peto.
Dolg plašč iz umetnega krzna v beli barvi lahko za 119 € dobite na spletni strani Zara.

Foto: zara.com

4. Volnen plašč s pasom

Za klasičen kos velja tudi plašč s pasom, ki ga zavežete, po želji pa tudi odstranite. Prelep plašč s pasom iz volnene mešanice lahko si lahko za 159 € priskrbite v spletni trgovini H&M .

Foto: hm.com

5. Puffer plašč

Letos je v modi tudi takoj prepoznaven puffer coat oz. puffer plašč. Le-ta bo poskrbel, da vam bo toplo tudi v največjem mrazu, vaš outfit pa bo z njim sproščen in igriv.
Pufer plašč, ki sega do kolen, lahko v 3 različnih barvah za 79,99 € najdete na spletni strani H&M.

Foto: hm.com

6. Plašč z vzorcem

Plašč, ki ga krasi vzorec, bo poskrbel, da boste izgledali unikatno in elegantno. Letos so najbolj v trendu različne variacije karo vzorca, pa tudi živalski vzorci.
Plašč iz volnene mešanice s karo vzorcem lahko za 179 € dobite na spletni strani H&M.

Foto: hm.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.