fbpx

6 idej za živahne barvne outfite za jesen 2021

Foto: hm.com

Hladni, sivi dnevi nas hitro lahko spravijo v slabo voljo. Pa ni treba, da je tako. Enostaven način, kako si dvigniti razpoloženje, je da se odenemo v barvne tone. Tako bomo privlačili poglede, prebudili svojo kreativno dušico in tudi razvijali svoj stil oblačenja. Sledi 6 idej za barvne outfite za jesen 2021.

1. Zelena od glave do pet

Letos so v modi zeleni odtenki. Za eleganten način oblačenja priporočamo zelen blazer, hlače iz usnja ali podobnih materialov in zelene čevlje z visoko peto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

2. Močni kontrasti

Če ste pogumni, lahko zelen outit še poživite z barvo na nasprotnem koncu barvnega kroga. V oranžnih ali rumenih odtenkih so lahko vaši čevlji in modni dodatki, kot so torbica, kapa, sončna očala, rokavice….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

3. Kombinacija s črno

Če na modna tveganja še niste pripravljeni, kljub temu pa ne želite ostati le v temnih odtenkih, je odlična ideja, da črna oblačila in obutev poživite z barvnim plaščem , jakno ali vetrovko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

4. Pastelni odtenki

Za tiste, ki radi ostajate na varni strani mode, so popolna izbira tudi pastelni odtenki. Le-ti so letos prav tako v stilu, odlično pa se ujemajo tako s črno kot z odtenki bele, bež in rjave.

5. Živobarvni škornji

Vaš outfit bo popolnoma drugo razpoloženje dobil, če si obujete škornje v močnih, živih barvah. Lahko jim dodate še torbico, kapo ali sončna očala v isti barvi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Inspiration (@modeblogg)

6. Živobarvno krzno

V najhladnejših dneh lahko za zaščito pred nizkimi temperaturami poskrbimo s krznenim plaščem. Najbolj klasična izbira je seveda krzno v črni barvi, vendar pa je na voljo ogromno izbir v najrazličnejših odtenkih, ki bodo poživili vsak stil.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!