fbpx

7 idej za valentinovo: kako na praznik zaljubljenih presenetiti ljubljeno osebo

Foto: envato

Valentinovo je pred vrati in če še vedno niste izbrali darila za svojega dragega, potem je zadnji čas, da začnete razmišljati, kaj mu boste podarili. Ni nujno, da darilo kupujete v trgovinah, lahko mu sami naredite kakšno lepo darilo, s katerim boste pokazali, koliko vam je mar zanj. Če vam primanjkuje navdiha, imamo za vas nekaj odličnih idej, kako na valentinovo presenetiti partnerja.

Ideje za valentinovo:

1. Peljite ga na piknik

Če z dragim radi preživljate čas v naravi, potem je valentinovo odlična priložnost za piknik v parku ali gozdu. Pripravite okusno hrano, toplo odejo in presenetite svojo najdražjo po službi. Zagotovo bosta oba uživala in ta dan vama bo ostal v lepem spominu.

Foto: Vlada Karpovich/Pexels

2. Naredite mu foto album

Namesto da mu kupite nekaj v trgovini, zberite svoje najboljše fotografije in iz njih naredite personaliziran album. Verjetno imate v svojem mobitelu ali računalniku veliko fotografij, zato je to odlična priložnost, da jih razvijete in naredite trajen spomin na vse najlepše trenutke preživete s svojimi najdražjimi.

Foto: George Milton/Pexels

3. Podarite mu škatlo njegovih najljubših piškotov

Znano je dejstvo, da gre ljubezen skozi želodec in če ste vešči v kuhinji, mu lahko spečete njegove najljubše piškote in piškote ter jih pospravite v škatlo in nanjo pripnete kakšno sladko sporočilo.

4. Presenetite ga z zajtrkom v postelji

Če želite svojo ljubljeno osebo presenetiti že zjutraj, vstanite nekoliko prej in pripravite romantičen zajtrk, ki ga boste pojedli skupaj v postelji. Če je čas, lahko takoj preidete na sladico. Bodite domiselni..

5. Napiši mu ljubezensko pismo

Živimo v času, ko je vse na spletu, tudi komunikacija. Z vsemi, tudi s partnerjem, večinoma komuniciramo prek kratkih sporočil na družbenih omrežjih, če pa želite biti drugačni in posebni, razmislite o tem, da svojemu ljubljenemu napišete ljubezensko pismo. V vajin odnos vpeljite dobro staro romantiko in mu na papir povejte vse, kar čutite in kako veseli ste, da ga imate v življenju.

6. Izpolnite njegove spolne fantazije

Ima vaš dragi nekaj seksi fantazij, ki si jih je vedno želel preizkusiti? Valentinovo je odlična priložnost, da jih izpolnite in pretvorite v resničnost. Ne glede na to, ali gre za nove poze, seksi spodnje perilo, seksi vloge ali uvajanje seksi igračk v posteljo, lahko eksperimentiranje le pozitivno vpliva na vaše spolno življenje, zato naj vas ne bo strah stopiti iz cone udobja.

7. Peljite ga na kraj, kjer ste se srečali

Zagotovo imata nekaj posebnih lokacij, ki vaju spominjajo na začetke vajine zveze. To je lahko kraj, kjer ste se srečali ali imeli prvi poljub. Naredite seznam takih lokacij in jih to valentinovo obiščite s svojim dragim. Popeljala vas bo v tiste dni, ko ste bili noro zaljubljeni in prebudila speče strasti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.