fbpx

8 razlogov, da je razmerje na daljavo nekaj najlepšega

Foto: Envato

Vsi poznamo rek, ki pravi: daleč od oči, daleč od srca. Pa vendar veliko srečnih parov dokazuje, da ni nujno tako. Razmerje na daljavo gotovo predstavlja preizkušnjo, vendar pa vama bo dalo tudi veliko prav posebnih, čudovitih trenutkov. Sledi 8 razlogov, da so prav tovrstna razmerja lahko nekaj najlepšega.

Veliko ljudi se razmerij na daljavo, predvsem pa njihovega prehitrega konca, boji. Vendar pa prava ljubezen premaga še tako veliko razdaljo, kar dokazujejo mnoge uspešne ljubezenske zgodbe, pri katerih sta partnerja veliko časa preživela oddaljena drug od drugega.
Do razdalje med vama lahko pride na več načinov: morda je eden od vaju dobil priložnost za službo ali študij v tujini, morda sta se zaljubila na počitnicah ali pa vajino poznanstvo izvira iz interneta. Kakorkoli že, če so vajina čustva močna in sta se za zvezo pripravljena potruditi, potem ni dvoma, da vama bo uspelo.
Sledi 8 razlogov, zakaj je ljubezen na daljavo nekaj najlepšega.

1. Trenutek, ko se vidita po dolgem času

Trenutek, ko se s partnerjem po dolgem času ponovno vidita, je težko opisati z besedami, gotovo pa spada med najlepše življenjske izkušnje. Ko ga boš zagledala in objela, ti bo jasno, zakaj v tem razmerju vztrajaš in zakaj se je splačalo počakati.

Nič ni tako čudovito kot trenutek, ko se ponovno vidita Foto: StockSnap / Pixabay

2. Skupaj gradita na zaupanju in komunikaciji

Ne le v razmerju, ki poteka na daljavo, ampak v prav vsaki zvezi sta zaupanje in komunikacija zelo pomembni vrlini. Razmerje na daljavo vama bo omogočilo, da ju z izbrancem nadgradita in se naučita načinov komunikacije, ki bodo ustrezali obema. Tudi v navadnih razmerjih bo prišel trenutek, ko bosta partnerja nekaj časa preživela narazen in mnoge to napolni s strahom in ljubosumjem. Vidva tega problema ne bosta imela.

3. Veš, kako močna je vajina ljubezen

To, da s partnerjem ljubezen ohranjata ne glede na razdaljo, dokazuje, kako močna in pristna so vajina čustva. Zato ne boš v skrbeh, če vama bo uspelo prestati ostale življenjske preizkušnje.

Vsak skupni trenutek bo za vaju poseben in čudovit Foto: Racjunior / Pixabay

4. Vsak trenutek je nekaj posebnega

Če veš, da partnerja nekaj časa ne boš videla, boš čas, ki ga preživljaš z njim, izkoristila, kar se le da in cenila vsako sekundo. Tako bosta skupaj ustvarjala čudovite trenutke, ki se jih boš še dolgo spominjala z nasmehom na obrazu.

5. Lažje delata na sebi in svojih ciljih

Ena najpomembnejših stvari v zvezi je, da ne izgubiš same sebe. Da, vsak zaljubljenec bo hotel čimveč časa preživeti s tistim, ki ga ima najraje, vendar pa ne smeš pozabiti, da si poleg tega, da si njegova punca, tudi oseba z lastno osebnostjo, cilji in vrednotami. Zveza na daljavo vama bo s partnerjem omogočila, da se lažje osredotočita vsak nase in na svoje cilje.

6. Drug drugega poznata zelo dobro

Ko sta v razmerju na daljavo, bosta vajin odnos najbolj utrdila z besedami. Da, morda se bosta pogovarjala manj kot pari, ki živijo v istem mestu, vendar pa obstaja velika verjetnost, da bodo vajini pogovori potekali na globlji ravni in tako bosta drug drugega spoznala do potankosti.
In če boš še vedno prepričana, da je tvoj partner tisti, s katerim želiš preživeti preostanek življenja, to pomeni, da si ga sprejela točno takega, kot je.

7. Napreduješ na področju samostojnosti

Na začetku ti bo morda težko, ko partnerja ne bo ob tebi, ko se boš soočala z različnimi neprijetnimi situacijami, vendar pa ti bo to omogočilo, da izjemno zrasteš na področju zrelosti in samostojnosti. Prav tako pa razdalja ne pomeni, da te ne bo mogel podpreti in ti stati ob strani s telefonskimi klici in toplimi besedami.

8. Vedno imaš nekaj, česar se veseliš

Vsak potrebuje nekaj, kar naredi prihodnost, ne glede na to, kakšne preizkušnje se približujejo, svetlo in vredno vztrajanja. In ko si v zvezi na daljavo, to imaš. Odštevanje dni, ki vaju s partnerjem še ločujejo, ti bo dalo motivacijo in zagon in z vsakim dnem, ki mine, bo nasmeh na tvojem obrazu večji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!