A1 Live Shop: prva spletna poslovalnica A1 v Sloveniji

Zadnjič posodobljeno: :

A1 Slovenija odslej omogoča edinstveno izkušnjo spletnega nakupovanja, saj je z vzpostavitvijo A1 Live Shop ponudil edino pravo prodajno mesto v Sloveniji, dostopno prek spleta.

Spletna poslovalnica A1 Live Shop ponuja edinstveno doživetje spletnega nakupovanja za vse, predvsem pa tiste, ki ne želijo ali ne morejo zapustiti udobja domačega naslonjača ali pa se odmakniti od obveznosti, ki jih čakajo za pisalno mizo.  Spletna poslovalnica A1 Live Shop obiskovalcu omogoča neposreden pogovor s pravim A1-svetovalcem v živo s pomočjo videoprenosa, podrobnejši ogled želene naprave, pridobivanje odgovorov na dodatna vprašanja o napravi in spletni nakup.

Spletna poslovalnica A1 Live Shop ponuja celotno paleto izdelkov s poudarkom na mobilnih telefonih in paketih, prav tako pa je na voljo nakup opreme na obroke.

Kako deluje A1 Live Shop?
Kako deluje A1 Live Shop?

Kako deluje?

Dostop do spletne poslovalnice A1 Live Shop je možen prek A1.si/liveshop, na določenih podstraneh spletnega mesta A1.si prek oblačka A1 Live Shop ali okna za vzpostavitev klepeta z A1-svetovalcem. Po vpisu telefonske številke uporabnika pokliče prosti A1-svetovalec. Uporaba kamere na mobilnem telefonu za virtualni obisk ni potrebna, saj je ogled prodajnega prostora možen prek namiznega ali tabličnega računalnika. A1-svetovalec s preklapljanjem kamer zagotovi, da je videoprenos usklajen s telefonskim pogovorom, z vklopom mobilne kamere svojega telefona pa uporabnik omogoči podrobnejši ogled naprave z vseh zornih kotov. Ob tem je zasebnost zagotovljena. A1 Live Shop je dosegljiv od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure.

Dodatne Informacije

Več informacij:
a1.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Živite s sočutjem: budistične modrosti, ki ti lahko še do konca leta spremenijo življenje!