fbpx

adidas NMD: na mestne ulice se vračajo ikonične superge

Foto: adidas

Futurističen model športnih copat NMD se letošnjo jesen vrača v prenovljeni silhueti. NMD V3 ohranja kultni dizajn iz preteklosti, hkrati pa z uporabo recikliranih materialov in progresivno barvno paleto drzno oriše prihodnost. Z izvirno in ustvarjalno jesensko kolekcijo adidas obuja duh modernih nomadov, ki bo po pandemičnem zatišju ponovno zavladal mestnim ulicam.

adidas Originals je ekstravaganten model NMD, ki ga je namenil raziskovalcem mestnih kotičkov, prvič predstavil leta 2015. Sedem let kasneje pa z novo različico ikoničnega copata pozdravlja Generacijo Z – upornike in avanturiste, ki s svojo neodvisnostjo vladajo mestnim ulicam ter ustvarjajo drzno prihodnost.

Foto: adidas

Model, ki je bil ustvarjen za življenje v gibanju, saj vsebuje pomembne elemente tekaških copat, tudi z novo različico spodbuja dinamičnost. Posodobljen podplat se ponaša s peno BOOST, ki zagotavlja udobje na vsakem koraku, s prvotnim modelom pa ga povezujejo še prepoznavni čepki na vmesnem podplatu in opetniku. Prenovljen mrežast zgornji del s prilagodljivo podporo je izdelan iz preje Parley, ki vsebuje vsaj 50 % reciklirane plastike iz oceanov in 50 % recikliranega poliestra. S tem adidas nadaljuje svojo zavezo k zmanjševanju plastičnih odpadkov.

Foto: adidas

Prihod novega modela NMD V3, ki spodbuja izvirnost vsakega posameznika, so na svojih družbenih omrežjih pozdravili tudi slovenski glasbeniki in vplivneži Nika Krmec, Anabel, David Amaro, Gaja Prestor, Lili Čadež ter Nino Miklavec, ki poosebljajo duh sodobnih nomadov in soustvarjajo kulturo mest, v katerih prebivajo.

Najbolj prodajani modeli siuperg adidas NMD

Zadnja posodobitev 2022-11-26 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!