fbpx

Adidas Originals Tubular: zunaj so novi modeli udarne kolekcije superg

Novi modeli linije adidas Originals Tubular, ki so letos navdušili modne navdušence s svojim neznačilnim videzom in sodobnim dizajnom, znova izzivajo ustaljene modne smernice in so že na prodajnih policah tudi v Sloveniji.

Izmed novih modelov udarne adidasove linije Originals Tubular najbolj izstopata modela Tubular Nova za ženske (v črni barvi) in Tubular Viral za moške, tokrat v vojaških maskirnih barvah. Najnovejši modeli ostajajo zvesti svojem nekonvencionalnem, futurističnem videzu, ki črpa navdih iz urbanih subkultur. Ustvarjeni so bili namreč za modne navdušence, ki s svojim stilom radi posežejo v sfero nenavadnega in izstopajočega.

Model Tubular Viral
Model Tubular Viral

PREBERITE ŠE: SmartDome – modularne slovenske hiške so prihodnost bivanja

Pri ustvarjanju novih Tubularjev je adidas združil sodobno oblikovanje in preverjene tehnologije, ki jih je že neštetokrat preizkusil v svojih športnih linijah. Med drugim so adidas Original Tubular opremljeni z unikatnim podplatom EVA, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati tako kot pri prejšnjih modelih prehajajo v obliko nogavice. Novi modeli iz provokativne linije so že na voljo tudi v slovenskih prodajalnah.

Galerija: novi modeli adidas Originals Tubular

Dodatne Informacije

Več informacij:
adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!