fbpx

Aminess Khalani Beach Hotel: novi petzvezdični hotel na priljubljeni Makarski riveri

Eden najbolj bleščečih predstavnikov hedonizma v Dalmaciji je brez dvoma Aminess Khalani Beach Hotel v Makarski.

Nahaja se na prekrasni lokaciji, z mogočno goro Biokovo v zaledju in prostranim Jadranom pred seboj. Eleganten petzvezdični hotel z osupljivo strešno teraso in kraljevskimi sobami, privablja miru in sprostitve željne popotnike. Ti se lahko razvajajo ob razkošni wellness ponudbi, zaplavajo v bazenih in kristalno čistem morju ali pa se prepustijo božanskim gastronomskim užitkom.

Petzvezdični hotel z razkošnim programom

Aminess Khalani Beach Hotel se nahaja le kratek sprehod stran iz centra Makarske, tik ob morju in prekrasni plaži. Uteleša največ, kar Makarska s svojo okolico lahko ponudi, saj se ponaša s kar petimi zvezdicami in razkošnimi programi. Vseh 299 hotelskih sob in 8 suit nudi prekrasen razgled na Jadran ali okoliške gore, goste pa začarajo s podobo sodobnega minimalizma in svojo prostornostjo. Na voljo so tudi družinske suite, ki bodo zadostile potrebam celotne družine.

Foto: Booking.com

Nekaj posebnega je wellness ponudba hotela, ki jo je mogoče užiti v hotelskem SPA centru. Ta se razprostira na 1600 m2, v sklopu kompleksa pa se nahajajo tudi velik notranji bazen, dvorana za fitnes in orientalski hamam. Gostom nudijo vrsto masaž in lepotnih tretmajev, z vonjem po bogastvu okoliških rastlin, za posebne priložnosti pa je na voljo tudi zasebni SPA kotiček. Navdušeni bodo tudi otroci, za katere je pripravljen vrhunski animacijski program, v sklopu hotela so urejene tudi igralnice za najmlajše vseh starosti. Hotelsko plažo obdajajo borovci, ob priliki pa se ob tamkajšnji obali igrajo tudi delfini.

Nekaj posebnega je tudi kraljevska gastronomska ponudba hotela s poudarkom na lokalnih sestavinah in specialitetah. Izbirate lahko med vrsto tradicionalnih dalmatinskih jedi reinterpretiranih na sodoben način, izpod rok največjih lokalnih kulinaričnih mojstrov. Na strešni terasi lahko uživate v okusnih kanapejih ob dobri kapljici vina ali si privoščite koktajle z lokalnimi zelišči.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.