fbpx

Analogue Mega Sg: Segine videoigre na modernem televizorju

Analogue Mega Sg konzola

Po valu reinkarnacij starih igralnih konzol in videoiger smo priča tudi Analogue Mega Sg – gre za moderno konzolo, ki ‘špila’ legendarne Segine igre kar na modernem televizorju v HD-ločljivosti.

Originalna konzola Sega Genesis je bila 16-bitna ter prilagojena prikazu na tedanjih televizorjih, katerih ločljivost slike je bila za današnje pojme obupno slaba. A smo vseeno uživali v igranju, še posebej ko je v igri nastopal legendarni modri antropomorfni jež Sonic.

Nova Analogue Mega Sg podpira stare nosilce, na katerih so bile igre, vendar sliko spremeni, da jo je moč prikazati na televizorju polne HD-ločljivosti. Hkrati izboljša tudi stereozvok, oboje pa na televizor ‘prenese’ prek priključka HDMI.

Cena konzole bo slabih 200 dolarjev (preračunano 180 evrov), temu pa je treba dodati še 25 za brezžični igralni plošček.

Galerija slik – Analogue Mega Sg

Dodatne Informacije

Več informacij:
analogue.co

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.