Ko očetje pazijo na otroke: smešen dokaz, zakaj NE SMEŠ zaupati moškemu

Ko očetje pazijo na otroke: smešen dokaz, zakaj NE SMEŠ zaupati moškemu

Ko pomislimo (vidimo na fotografijah), kako kreativni znajo biti očetje, ko čuvajo svoje otroke, se lahko le vprašamo, ali ženske vedno znova dokazujemo, da pri vzgoji otrok čisto preveč kompliciramo.

V sodobnem času se veliko govori o vključevanju očetov v vzgojo otrok, kar izhaja iz dolge tradicije, ko so v večini družin po svetu očetje služili denar, matere a so opravljale vlogo gospodinje, ki je otroku predstavljala obe starševski figuri. Danes, kot smo lahko priča, sta(vsaj v zahodnih družbah) oba starša na trgu dela, kar je privedlo do sprememb v vzgoji in spremenilo tudi to, koliko časa kateri starš preživi z otrokom.

Vzgajanje, pravijo starši, ni lahka naloga, če pa prepustite stvar v roke očetu, boste videli, da morda niti ni tako težko, kot se zdi. Iznajdljivost in sproščenost teh očetov nakazuje, da nikoli več ne bodo smeli ostati sami s svojimi otroki. 🙂

Galerija: Ko očetje pazijo na otroke

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!