Aplikacije, ki ti pomagajo najti najbolj primerno barvo las

Želiš spremeniti pričesko? Potem moraš preveriti najboljše aplikacije, ki ti pomagajo najti primerno barvo las!

Pred vami so odlične aplikacije, ki ti pomagajo najti najbolj primerno barvo las!

Zamenjati barvo je za nekatere eksperiment, ki mu ne posvečajo posebne pozornosti. Za nekatere pa je to premišljena odločitev, o kateri dolgo tuhtajo, se posvetujejo s prijatelji/-cami, frizerjem … Dejstvo je, da vsako barvanje vpliva na lase, zato ni dobro, da to počnemo prepogosto. Da bi se izognili pretiranemu eksperimentiranju z lasmi, si pomagajte s temi aplikacijami, ki vam bodo pomagale najti najbolj primerno barvo za vas. To so aplikacije, ki ti pomagajo najti najbolj primerno barvo las!

Aplikacije, ki ti pomagajo najti najbolj primerno barvo las

Hair Color


S to aplikacijo boste lahko virtualno spreminjali svojo barvo las. Aplikacija omogoča, da preizkusite kar 50 barvnih odtenkov. To lahko naredite tako, da v aplikacijo naložite svojo fotografijo, ali pa to storite med tem, ko imate vključeno kamero in se snemate. Aplikacija je brezplačna ter primerna za iOS in Android.

Fabby Look – Hair Color Editor

Fabby Look – Hair Color Editor
Fabby Look – Hair Color Editor

Tudi s to brezplačno aplikacijo boste lahko preizkusili celo paleto barv. Njena posebnost pa je kar 10 modnih odtenkov za tiste posebno drzne. Modra, roza, vijoličasta, magenta, platinasta … so lahko na vaši glavi z enim samim klikom. Fotografijo pa lahko neposredno delite tudi na svojem profilu na Instagramu, Facebooku ali Snapchatu. Aplikacija je primerna tako za iOS kot Android.

Hair Color Changer

Hair Color Changer
Hair Color Changer

S to aplikacijo lahko preizkusite več kot 100 barvnih odtenkov. Iz svojega foto ali video arhiva izberite fotografijo in se igrajte s široko paleto barv. Fotografijo lahko nato preprosto delite prek svojih družbenih omrežij. Aplikacija pa omogoča tudi lepo število filtrov, ki bodo vašo fotografijo še izboljšali.

Hair Color Booth

Hair Color Booth
Hair Color Booth

Tudi s to brezplačno aplikacijo lahko menjate barvo las na fotografiji ali videoposnetku v živo. Njena posebnost: pri barvnih odtenkih lahko prilagajate, kako močno barvo si želite, kako prosojno, preizkusite pa lahko tudi, kako vam pristajajo prameni.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so aplikacije, ki zbirajo največ osebnih podatkov