fbpx

Najboljši moški električni brivniki 2020

Brivnik Philips SP9820 Series 9000 Prestige

Najboljši moški električni brivniki 2020 bodo poskrbeli za gladko obrito brado, brez neželenega draženja kože.

Za gladko obrito brado je sicer treba poseči po britvicah, ki sicer lepo odstranijo dlake, a kaj ko pri tem tudi dražijo kožo in povzročijo, da se katera izmed dlak tudi vraste. Brivnikom se s tem ni treba ubadati. No, vsaj s temi brivniki, ki so pristali na našem seznamu. Ljubitelji gladke kože na obrazu bodo tu zagotovo našli nekaj zase. Ne odrekajte se udobju med britjem. Poglejte si, kateri so naši najboljši električni brivniki 2020.

NAJBOLJŠI ELEKTRIČNI BRIVNIKI 2020

Brivnik Philips SP9820 Series 9000 Prestige

Nedvomno je to eden izmed najboljših brivnikov, s katerim lahko razvajate svojo brado, in pravi kandidat za naš seznam Najboljši električni brivniki 2020. Je namreč izjemno nežen do kože, brije pa tako na suhi kot mokri koži. Poleg tega je kakovostno izdelan, baterija na eno polnjenje pa zdrži do ene ure. Mogoče ga je celo brezžično polniti, posebno postajo za takšno polnjenje pa je treba dokupiti. Boste pa na njej lahko polnili tudi pametni telefon.

Brivnik s folijo Panasonic ES-LV65

Brivnik navdušuje s peterico ostrih rezil, ki bodo delovala na suhi, mokri ali z brivsko peno namazani bradi. Namenjen je vsakodnevnemu britju. Ponaša se tudi s senzorji, ki glede na gostoto brade prilagodijo hitrost britja in tako privarčujejo z energijo.

Hibridni brivnik Philips Norelco OneBlade

Tale nadvse zanimivi brivnik ima odstranljivo glavo in lahko postane marsikaj. V osnovi gre za brivnik z enim rezilom za fino britje. Z nastavki pa je mogoče brado in preostale dlake po telesu le pristriči. Zraven dobimo tudi zaščito, ki se uporablja pri britju občutljivejših delov telesa. Zaradi svoje praktičnosti, majhnosti in dobre baterije je odličen tudi za na potovanja in zato vreden, da je na našem seznamu Najboljši električni brivniki 2020. Rezilo je treba zamenjati vsake 4 mesece.

Potovalni Brivnik Philips Norelco PQ208

Potovalni Brivnik Philips Norelco PQ208
Potovalni Brivnik Philips Norelco PQ208

Idealen za moške, ki veliko potujejo in nočejo, da jim brivnik v potovalki zavzame preveč prostora, vseeno pa si želijo po svetu hoditi lepo obriti. Dvoje rezil Philipsovega brivnika se bo lepo prilagodilo obliki obraza, baterija pa bo zdržala do ene ure uporabe.

Brivnik s folijo Andis ProFoil Lithium Plus

Mogoče ne spada med ravno najprivlačnejše brivnike, je pa zagotovo med brivniki, ki jih profesionalci najbolj priporočajo, zato nedvomno spada na naš seznam Najboljši električni brivniki 2020. Uporablja ga namreč ogromno brivcev, ki so z njim blazno zadovoljni. Večkrat ga je bilo mogoče opaziti tudi v priljubljenem ameriškem resničnostnem šovu RuPaul’s Drag Race. S tem brivnikom je mogoče doseči profesionalne rezultate, baterija pa bo zdržala kar 80 minut uporabe.

Dodatne Informacije

Uredništvo ne odgovarja za navedene cene. Cene pri spletnih trgovcih so dinamične narave in se lahko spremenijo kadarkoli. Zapisane so bile v času redakcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!