DeLorean DMC-12: slavni filmski avtomobil se vrača

DeLorean DMC-12

DeLorean se je proizvajal v letih 1981–1983, nato pa je podjetje kaj hitro bankrotiralo in propadlo. Naredili so zgolj 9.000 primerkov modela DMC-12, ki je svetovno slavo doživel s filmom Nazaj v prihodnost.

Skoraj štiri desetletja po njegovem nastanku se eden izmed najslavnejših filmskih avtomobilov vrača. DeLorean DMC-12 bo nosil ikonično podobo, njegovo “drobovje” in tehnologija pa bosta primerna današnjemu času.

Po ureditvi pravnih zadev glede imena in podobe starega DeLoreana bo novinca proizvajalo novoustanovljeno podjetje DeLorean Motor Company. Novi DMC-12 bo imel vgrajeno moderno vzmetenje, moderne zavore in veliko dodatkov, ki bodo poskrbeli za večje udobje uporabnikov. Nadgrajeno različico modela DMC-12 bo poganjal motor s 350 konjskimi močmi. Poleg tega vam lahko priskrbijo originalnega DeLoreana ali vam ponudijo kopico nadgradenj, ki bodo “klasične” DMC-12 spremenile v moderne.

DeLorean DMC-12
DeLorean DMC-12
DeLorean DMC-12
DeLorean DMC-12

Dodatne Informacije

Več informacij:
delorean.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi Volkswagen Polo: zadnji krog evolucije