fbpx

Astrologija razkriva, kakšna mama boš svojim otrokom

Foto: Envato

Biti mama je najlepša stvar na svetu. A kakšna mama boš? Boš stroga? Preveč popustljiva? So ti otroci in družina na prvem mestu?

Ne glede na to, ali ste že mama ali ne, je zanimivo pokukati v zvezde in videti, kaj je tam napisano na temo materinstva.

Vsak ima različne želje in poglede na vzgojo otroka, vendar so nekatere stvari – kot pravijo astrologi – določene že ob rojstvu, tudi to, kakšna mama boste.

Poglejmo!

Kozorog

Boste zelo potrpežljiva mama. Otroci se bodo na praktične načine od vas naučili, kako premagati vse izzive in se zato ne bodo bali različnih ovir v življenju. Lahko pa ste tudi zelo trmasti, kar vas v mnogih situacijah naredi strogo mamo.

Vodnar

S svojo ustvarjalno lastnostjo boste praktična in spretna mama. Otroci bodo uživali v petju z vami, risanju in branju. Paziti morate na svojo naglico in nepredvidljivost – če si pogosto premislite, boste izgubili verodostojnost.

Vedno boš imela čas za svoje otroke. Foto: Katie Emslie / Unsplash

Ribi

Ste zelo občutljiva oseba in ste pogosto nagnjeni k prepirom. Mislite, da imate vedno prav. Otroci bodo vedno vedeli, da lahko pridejo k vam po nasvet ali objem, ker se z vami počutijo kot doma.

Oven

Ste športna mama, ki ljubi naravo, zato boste veliko časa preživeli z otroci na prostem. Otroci bodo od vas izvedeli vse o lepoti gibanja – zagotovo ne bodo leni in počasni.

Bik

Za otroke želite vedno najboljše. Od sodobnih vozičkov, preko norih oblačil do dragega šolanja – z veseljem boste zapravili denar za kakovost. Ker radi uživate v življenju, vam je prijaznost otrok zelo pomembna. Zato jih boste z veseljem pogosto razvajali.

Boš mama, ki jo otroci obožujejo. Foto: Ketan Rajput / Unsplash

Dvojčka

Ste komunikativna oseba – in to boste prenesli na svoje otroke. Od vas se bodo naučili, da ne bodite sramežljivi, ampak odprti za druge. Otroci bodo lahko vedno prišli k vam s svojimi težavami, saj boste za njih vedno našli dober nasvet.

Rak

Za mame, rojene z rakom, je družina na prvem mestu. Boste skrbna mama, ki skrbi za dobrobit svojih otrok, dali jim boste veliko ljubezni. Ste pa pogosto posesivni – svoje otroke bi najraje obdržali pri sebi do konca življenja.

Lev

Kot mati levinja boste na svoje otroke prenesli veliko mero samozavesti. Vedno jih boste spodbujali, naj sledijo svojim ciljem in vztrajajo v tem, kar si želijo.

Devica

Ste perfekcionist in to vpliva na vašo materinsko vlogo. Dnevni redi in naloge bodo imeli veliko vlogo pri vzgoji otrok. Dobre ocene in vedenje v šoli so tudi na vašem prednostnem seznamu. Otroci pa se bodo od vas veliko naučili; recimo bodo prej postali neodvisni kakor drugi.

Tehtnica

Vašim otrokom bo všeč vaša enotnost! Ker ste mama, ki je nič ne vrže iz tira. Medtem ko druge mame začnejo o nečem dvomiti že pred rojstvom, vi jasno in analitično razmišljate in v trenutku rešite vsak problem – to boste storili tudi pri vzgoji otrok.

Za svoje otroke bi naredila vse. Foto: Xavier Mouton / Unsplash

Škorpijon

Mame škorpijoni so na prvi pogled videti nekoliko nedostopne, a temu ni tako! Kot mama se boste veselili dolgih in globokih pogovorov z majhnimi otroci in kasneje najstniki. Otroci vam zaupajo, ob vas se počutijo varne.

Strelec

Ste optimistična mama in to boste prenesli na svoje otroke. Sprejeli bodo vaše geslo: “Če ne bo šlo, ne obupajte!” In ne bodo obupali nad prvimi koraki. Ste pa tudi nagnjeni k nestrpnosti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.