Astrologija razkriva, kakšni so moški v vlogi moža glede na njihovo astrološko znamenje

Boste z njim zaplavali v (ne)mirne zakonske vode?

Foto: Envato

Verjamete, da zvezde vplivajo na to, kakšni ste, ko se zaljubite? Vas zanima, kakšen bo vaš partner v dolgoročnem razmerju oziroma v zakonski zvezi?

Zakonska zveza je sestavljena iz dveh oseb, ki se naj bi – spoštovali, ljubili, si zaupali.

Torej, tokrat vam predstavljamo, kakšni so moški v partnerstvu, glede na njihovo astrološko znamenje.

1. Oven

Znani so po svoji trmi, to se odraža tudi v partnerskem odnosu. Če ljubijo, ljubijo za vedno. Nikoli jim ne prenehate biti zanimivi, vedno vas občudujejo in komaj čakajo na nove dogodivščine v vaši družbi. Ovni so po naravi zelo praktični in so zato tudi odlični partnerji.

via GIPHY

2. Bik

Obožujejo materialno bogastvo in zato jim je zelo pomembno, da družini omogočijo lep dom in počitnice. Biki so strastni in skrbijo za kakovost svojega spolnega življenja, ker jim je pomemben fizični vidik ljubezenske zveze, vendar to ne pomeni, da nimajo srca. Nasprotno, so zelo prijazni.

3. Dvojčki

Življenje s pripadniki tega znamenja ni nikoli dolgočasno. So zabavni, družabni, zgovorni, ambiciozni in zelo očarljivi. Morda se zdi, da se spogledujejo z vsako osebo, s katero pridejo v stik, vendar je to preprosto del njihove odprte osebnosti. So nepredvidljivi in ​​z njimi vas čakajo različne dogodivščine.

4. Rak

Je ljubeč mož. Miren in stabilen. Osredotočen je na to, da vas ves čas osrečuje. Maksimalno je predan vaši ljubezni. Znano je, da so raki v stiku z vašimi občutki in vam iz njih ne bo treba črpati čustev. Smiselno se prepirajo in vedno želijo težavo rešiti čim prej.

via GIPHY

5. Lev

Ni skrivnost, da se lev obožuje in da je njegov ego precej velik, vendar to ne pomeni, da vas bo ignoriral. Lev je zaščitniški do svoje partnerke. Storil bo vse, da bo dobro, in jo bo vedno branil. Iz svoje življenjske sopotnice želijo izvleči najboljše, ji pomagati, da postane neustrašna, hkrati pa ji dati občutek varnosti.

6. Devica

Pripadniki tega nebesnega znamenja so najbolj skrbni zakonci. Družina jim je v življenju najpomembnejša. Partnerki želijo dati vse, kar potrebuje, ker je njena sreča njihova sreča.

7. Tehtnica

Moški, rojen v tem znamenju, je romantičen mož. Moški tehtnice imajo radi lepoto, ravnotežje in mir, zato si prizadevajo za dom, poln reda in harmonije. In se bodo potrudili, da se to zgodi. Svoje ljubezni ne izražajo samo z besedami, temveč tudi z dejanji. Grandiozne romantične geste z njimi so del vsakdana.

via GIPHY

8. Škorpijon

Je predvsem zvest. Škorpijon se bo boril do zadnjega diha, da bo zakon uspel. Ljubijo močno in strastno, čeprav pogosto ne dovolijo, da pokazali svoja čustva. Ko se jim splazite pod kožo, potem končno pokažejo, kako globoka je njihova ljubezen.

9. Strelec

Z njim je vsak dan nova dogodivščina. Nikoli ne veste, s katero pustolovščino vas bodo presenetili. Niso moški, ki bi se zlahka ustalili, ampak ko spoznajo pravo žensko, postanejo krotki in popolnoma predani.

10. Kozorog

Kozorog je miren in praktičen mož, ki razmišlja na dolgi rok. Ne bojijo se obveznosti in so predani svoji partnerki. Niso preveč spontani in včasih potrebujejo precej časa, da se odločijo, a ravno to ustreza ženskam, ki si želijo stabilnega zakona brez turbulenc.

via GIPHY

11. Vodnar

Potrebujejo ljubezen, a potrebujejo tudi veliko svobode, ker so najbolj neodvisno astrološko znamenje. Pogosto imajo velike sanje in želijo spremeniti svet na bolje, vendar to ne pomeni, da zaradi tega trpi njegov zakon. Našli bodo ravnotežje, nudili vam bodo ljubezen, ki jo potrebujete.

12. Ribi

Čustven in strasten mož. Ko najdejo ljubezen, so neskončno zvesti in zaljubljeni. Ljubezen z ribo je duhovna izkušnja. Moški je ustvarjalen, ima umetniško žilico in želi imeti zvezo z ženo, ki temelji na povezavi duha, duše in telesa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!