fbpx

Astrološka znamenja, katerih življenje se bo do jeseni povsem spremenilo

Foto: Chris Ghinda / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Do jeseni 2022 tri astrološka znamenja čakajo velike življenjske spremembe.

Ali bodo spremembe, ki jih čakajo, pozitivne ali negativne, bo odvisno izključno od njih samih.

Lev

Pripadnike tega znamenja do začetka jeseni čaka selitev, potovanje ali kakšna druga večja sprememba. Te spremembe jim sprva ne bodo všeč, a naj jih tolaži dejstvo, da se najverjetneje dogajajo z dobrim razlogom.

via GIPHY

Leve, ki si drznejo narediti te korake, najverjetneje čakajo nove donosne priložnosti. Odprla se jim bodo številna nova vrata, ki bodo bližnjica do njihovih življenjskih ciljev.

Kozorog

Prirojena narava kozorogov je takšna, da se le redko odločijo za spremembo, a vesolje bo v prihodnjem obdobju do njih zelo kategorično. V njihovi naravi je, da ko se dokončno odločijo in zberejo pogum, to naredijo čim bolj popolno.

via GIPHY

Če bodo v prihajajočem obdobju trmasti in se bodo upirali spremembam, bodo v nevarnosti, da ostanejo v coni udobja in bodo na koncu grenko obžalovali zapravljene priložnosti.

Devica

Device bodo morale do jeseni sprejeti ključne odločitve glede ljubezni. Da bi šle naprej, bodo morale prekiniti nekaj starih zvez.

via GIPHY

Če se ne soočijo s preteklostjo, lahko zamudijo romantične priložnosti, ki lahko pozitivno vplivajo na njihovo prihodnost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!