fbpx

Astrološka znamenja, ki najverjetneje varajo in to dobro skrivajo

Odkrijte skrivnosti nezvestobe zodiaka

Foto: envato

Astrološka znamenja, ki varajo?! Astrologija lahko razkrije marsikaj o človekovem vedenju in izkazalo se je, da so nekatera horoskopska znamenja bolj nagnjena k varanju kot druga. Ugotovite, katera znamenja najpogosteje skrivajo svojo nezvestobo in kako znamenja prepoznati.

Dame in gospodje, vas je kdaj zanimalo, katero horoskopsko znamenje najverjetneje vara in potem to skriva kot šef? No, pripnite se, saj vas astrologija razsvetljuje! (ali pa tudi ne!) Gremo – astrološka znamenja, ki varajo!

Torej, začnimo z ovni, petardami sveta zodiaka. Radi tvegajo in jim vlada Mars, planet vojne in spolnosti. Torej, če varajo, o tem v resnici ne razmišljajo, ampak to preprosto storijo. To bodo skušali skriti, a bodimo resnični, njihova impulzivnost jih bo najverjetneje pripeljala do tega, da bodo razkrili vse.

Naslednja sta Dvojčka, alias Gemini. Hrepenijo po raznolikosti, svobodi in prilagodljivosti, zaradi svoje dvojne osebnosti pa je dvakrat večja verjetnost, da bodo varali. Povedali vam bodo vse, kar želite slišati, da se rešite iz neprijetne situacije, vendar ne bodite presenečeni, če vas bodo na koncu spet prevarali.

Foto: envato

Tehtnice, tehtnica pravice, se morda zdijo uravnotežene in podobno, vendar naj vas to ne zavede. Če varajo, je to verjetno zato, ker se počutijo, kot da nekaj zamujajo. A ne skrbite, njihova krivda jih bo dohitela in verjetno bodo sčasoma priznali krivdo.

Škorpijoni, kralji skrivnosti, so presenetljivo zvesti. Če pa bodo goljufali, bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da ostanejo skrivnost. Tega ne počnejo le zaradi vznemirjenja, običajno se dogaja nekaj globljega, kar skušajo prikriti.

Nenazadnje imamo na seznamu Ribe. Znak simbolizirata jih dve ribi, ki plavata v nasprotnih smereh, kar v veliki meri povzema njihovo nagnjenost k goljufanju. Če nista zadovoljna v svoji zvezi, bosta začela živeti v domišljijskem svetu, kar lahko zlahka vodi v nezvestobo. A če si do njih prijazen, ti bodo verjetno zvesti.

Torej, tukaj imate ljudje! Seznam horoskopskih znamenj, ki najverjetneje varajo in to skrivajo kot profesionalci. A bodimo realni, astrologija je samo za zabavo in vsak lahko vara ali je zvest, ne glede na njegovo znamenje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.