fbpx

Range Rover Velar 2023 – drvi na trg luksuznih terenskih vozil s prenovljeno Purr-fection!

Odkrijte vznemirljive nadgradnje, zaradi katerih se boste znova zaljubili v Velar!

Foto: Range Rover

Range Rover Velar je bil vedno osupljiv primer prefinjenosti in razkošja na trgu športnih terencev, toda z najnovejšo posodobitvijo je stvari dvignil na višjo raven. Od osupljive zasnove do vrhunske tehnologije je Velar bo kraljeval kot kralj luksuznih terenskih vozil. Zato se pripnite in pripravite na izkušnjo vrhunske elegantne vožnje!

Range Rover Velar, luksuzni športni terenec, znan po svojem elegantnem in prefinjenem dizajnu, je pravkar doživel veliko posodobitev. Novi Velar se ponaša z vrsto izboljšav, vključno z bolj zanimivim dizajnom s sodobnim luksuznim pristopom, brezhibno integracijo njegovega prefinjenega zaslona na dotik in najtišjo kabino v svojem razredu zahvaljujoč aktivnemu odpravljanju hrupa na cesti in vodilnemu zvočnemu sistemu Meridian.

Foto: Range Rover

Eden ključnih poudarkov posodobljenega Velarja so njegove brezžične posodobitve. S posodobitvami programske opreme Over The Air, ki pokrivajo 80 % njegovih elektronskih krmilnih enot, voznikom ni več treba obiskovati prodajalca, da posodabljajo svoje vozilo. Velar je prav tako zmanjšal svoje emisije, pri čemer je povprečno dnevno vožnjo mogoče opraviti brez emisij iz izpušne cevi.

Foto: Range Rover

Velar je prejel tudi povečanje moči baterije z novo 19,2 kWh litij-ionsko baterijo, ki ponuja 21-odstotno izboljšavo dosega in električni doseg s certifikatom WLTP do 64 km. Napredni novi žarometi Pixel LED in super rdeče zadnje luči LED se medsebojno dopolnjujejo za boljšo vidljivost in zmanjšano zaslepitev, medtem ko sistem za čiščenje zraka v kabini zagotavlja čistejši zrak v vozilu.

Foto: Range Rover

Za tiste, ki želijo bolj razkošno izkušnjo, novi Range Rover Velar Autobiography ponuja izbrano specifikacijo, vključno s podrobnostmi iz brušenega bakra, za vrhunsko razkošje. Poleg tega Velar zdaj ponuja možnost brez usnja, z mešanicami volne Kvadrat in poliuretanskimi tkaninami, navdihnjenimi s krojenjem po meri, ki združujejo sodobno estetiko z izboljšano otipljivostjo.

Novi Range Rover Velar je zdaj na voljo po ceni od £54.045 v Veliki Britaniji. Vozniki, ki jih zanima ta luksuzni SUV, lahko obiščejo spletno stran Land Rover, da konfigurirajo svoj Velar in izkusijo vrhunsko prefinjeno, elegantno vožnjo.

Dodatne Informacije

landrover.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.