fbpx

Bluetooth zvočnik Marshall Middleton: najboljši spremljevalec za navdušence na prostem

Z robustnim Middletonom doživite impresiven zvok kjer koli

Foto: Marshall

Marshallov zvočnik Middleton Bluetooth je najboljša rešitev za ljubitelje glasbe, ki uživajo na prostem. Njegova ocena vodoodpornosti je IP67 - tako tehnologija True Stereophonic omogočata, da je odporen na prah in vodo, kar zagotavlja izjemno izkušnjo poslušanja, kamorkoli greste.

Marshall, angleška avdio znamka, je z zvočnikom Marshall Middleton Bluetooth postavila nov standard za vrhunsko zaščito pred zunanjimi vplivi. Prenosna naprava ima oznako IP67 je odporna na prah in vodo, zaradi česar je popoln spremljevalec za vaš naslednji pohod ali izlet na plažo.

Foto: Marshall
Foto: Marshall
Foto: Marshall
Foto: Marshall

Middleton se ponaša z nizom dinamičnih gonilnikov, vključno z dvojnimi 3-palčnimi nizkotonci, 10 W visokotonci in dvema pasivnima “radiatorjema” za uravnoteženo zvočno kuliso. Vsebuje tudi brezhibno združljivost Bluetooth 5.1 in štiri ojačevalnike razreda D za izboljšan zvok. Poleg tega zgornja plošča omogoča hitro prilagajanje visokih in nizkih tonov, ne da bi se morali potopiti v aplikacijo znamke.


Uživajte v več kot 20 urah predvajanja z enim polnjenjem, s popolnoma obnovljeno baterijo v manj kot petih urah. Middleton je izdelan iz več kot 50 % reciklirane plastike po uporabi, kar poudarja Marshallovo prizadevanje za trajnost.

Zagotovite si vrhunsko zvočno izkušnjo na prostem z zvočnikom Marshall Middleton Bluetooth, ki je na voljo v Marshallovi spletni trgovini za 300 USD.

Dodatne Informacije

marshallheadphones.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.