fbpx

Bandit9 Nano: električni skuter, ki je prava umetnina

Bandit9 Nano; Foto: bandit9.com
Zadnjič posodobljeno: :

Bandit9 Nano je električni skuter, ki je oblikovan kot umetniška mojstrovina. Zanj bi lahko celo rekli, da gre za naslednika oblikovalske ikone Vespe.

Električni skuter Bandit9 Nano navdušuje s svojo futuristično podobo. Karoserija je v prednjem delu skuterja popolnoma zaprta, zadek pa se razširi v sedež in nihajno roko. Za izdelavo je bilo uporabljeno polirano nerjaveče jeklo Rolex 904L, zaradi česar je skuter še bolj bleščeč in ustvarja večji premijski občutek.

Bandit9 Nano; Foto: bandit9.com

Nano ni zanimiv zgolj iz oblikovalskega vidika, pomembna je namreč tudi njegova zmogljivost. Na voljo je v različici Nano in Nano+. Nano lahko doseže hitrost 45 km/h, Nano+ pa 70 km/h. Oba modela uporabljata odstranljivo baterijo, ki jo je mogoče napolniti v štirih urah polnjenja. S polno baterijo je mogoče prevoziti do skoraj 100 kilometrov dolgo razdaljo. Oba modela sta že na voljo za naročilo. Različica Nano vas bo prišla 4.499 evrov, različica Nano+ pa 4.990 evrov.

Dodatne Informacije

bandit9.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!