Bentley Mulliner Mulsanne Extended Wheelbase: ko je običajen Bentley ‘prekratek’

Bentley Mulliner Mulsanne Extended Wheelbase

Nobenega dvoma ni, da pri Bentleyju izdelujejo vrhunske avtomobile. A kljub temu se najdejo takšni, ki jim obstoječa medosna razdalja ni dovolj in si želijo še daljše. Za 25 centimetrov, če smo natančni.

Ker pri Bentleyju ne stojijo križem rok, so ugodili tudi tistim muham petičnežev, ki si želijo njihovega še daljšega Mullsanna. Bentley Mulliner Mulsanne Extended Wheelbase ima za 25 centimetrov daljšo medosno razdaljo v primerjavi s standardno različico Mulsanna, celoten avtomobil pa je zdaj dolg kar 5.825 mm.

Bentley Mulliner Mulsanne Extended Wheelbase
Bentley Mulliner Mulsanne Extended Wheelbase

To pomeni, da bodo imeli potniki na zadnjih sedežih še več udobja in bodo še bolj sproščeni. Novosti te posebne ‘podaljšane’ izvedenke lahko najdemo v novih 21-palčnih platiščih Radiance in prednji maski z vzorcem Serenity. V notranjosti nas na sedežih pozdravi izvezena ‘londonska panorama’, zastavo Union Jack pa lahko vidimo na zadnjih stebričkih avtomobila.

Galerija: Bentley Mulliner Mulsanne Extended Wheelbase

Dodatne Informacije

Več informacij:
bentleymotors.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
H20 XT: Yamaha na vodo