Najbolj brani članki 2019: top 10 viralnih člankov na City Magazine Slovenija

Tudi v letu 2019 je City Magazine obravnaval tisoč in eno temo. Razpisali smo se o modi, lepoti, tehnologijah, o avtomobilih, vam predlagali recepte, pokukali v vašo dušo, vam razkrili, kaj vam napovedujejo zvezde, morda smo celo potrkali na vašo vest? Ob koncu leta se oziramo nazaj, zato smo pogledali, katere viralne vsebine so vas najbolj pritegnile. To so naši najbolj brani viralni članki! Pa ISKRENA HVALA, ker nas berete in ostanite naši bralci tudi v letu 2020!

Že jutri bomo začeli pisati novo poglavje, danes pa je čas, da se ozremo nazaj in preverimo deseterico najbolj branih člankov v letu 2019 na našem mediju City Magazine Slovenija. Boj za prvo mesto je bil oster, na koncu pa smo le prišli do zmagovalca!

Najbolj brani članki 2019: top 10 viralnih člankov

10. Previdno z njimi: ti astrološki znaki so največji lažnivci

Astrološka znamenja imajo svoje značilnosti – in, ko je govora o laganju, so astrologi ugotovili, da so ti astrološki znaki največji lažnivci!

9. Blagor tistemu, ki jo ima: ženska rojena v tem znamenju, je uresničitev sanj

Ko je v vezi, je popolnoma predana, je zaupanja vredna in zvesta. Zanesljiva in vedno pripravljena pomagati. Kot prijateljica bo prisotna ob vsakem pomembnem življenjskem dogodku svojih prijateljev. Kdo je ta ženska?

8. Živijo dvojno življenje: ta 3 astrološka znamenja nas zlahka prevarajo

Redke stvari so takšne, kot se zdijo. Isto velja tudi za ljudi. Že tako ali tako je naša percepcija realnosti subjektivna in pod vplivom najrazličnejših stvari. To se vidi že skozi fenomen okusa – nekaterim je paradižnik všeč, drugi ga sovražijo; nekateri ljudje obožujejo zeleno barvo, drugim se zdi pretirana. Dejstvo je, da na različne načine procesiramo objektivno realnost. Nekateri ljudje pa so bolj kot drugi spremenljivi in prilagodljivi v tem, kako se predstavljajo drugim. Tukaj predstavljamo 3 astrološka znamenja, ki niso takšna, kot se zdijo, in nas lahko prevarajo s prvim vtisom.

7. Nasprotja se privlačijo: horoskopska znamenja, ki so odlična kombinacija

Nasprotja so si od nekdaj všeč – upornice zanimajo pridni fantje, neukrotljive frajerje pa tiha in sramežljiva dekleta (četudi včasih ne eni ne drugi tega ne priznajo naglas). Kaj pa o nasprotjih pravi astrologija? Nasprotja se privlačijo tudi v zvezdnem zapisu in ta horoskopska znamenja so odlična kombinacija!

6. To so skrivnosti, ki jih moški odkrije le ženski, ki jo ima zelo, zelo rad

Ženske mislijo, da se morajo posluževati zapletenih taktik, da bi ugotovile, ali jih moški ima rad. Človek, ki močno ljubi žensko, bo to sam razkril. Ja,tudi moški imajo številne skrivnosti.

5. Najbolj minimalistične bikinke na svetu, ki vam bodo dvignile pritisk

Tega nikar ne glejte v službi! Modna trgovina Oh Polly namreč prodaja bikini, ki bo pokril ravno toliko, da bo pokrito najnujnejše. So to najbolj minimalistične bikinke na svetu?

4. Mame, hvala vam: tako je videti 10 cm odprt maternični vrat

Si lahko vzamemo minuto tišine, da se poklonimo čudežem, kot sta nosečnost in porod?

3. Če to počne, medtem ko se poljubljata, te ima zelo, zelo rad

Poljubljanje s pravim moškim je najlepši užitek, ki ga lahko izkusi ženska. Vendar tudi poljub ima svoj pomen in ni vedno “pravi”.

2. Tega vprašanja se ženskam nikoli ne postavi: besede, ki bolijo najbolj na svetu

Včasih izustimo nekaj, kar v dušo drugega zareže kot meč. Nevede, brez slabega namena, prizadenemo ljudi. Vsaka beseda, ki jo izrečemo, ima določeno težo. In tega se zavedajmo!

1. Ne potrebuje ljubezni: ta astrološki znak je najtežje ljubiti

Ljubezen je čudovita stvar, ko jo dajemo in ko jo prejemamo. Je tisto, kar vrti naš svet. A vedno ni lahko, zataknemo se ob situacije ali ljudi, ki nam vse skupaj otežujejo, in včasih bi najraje vrgli puško v koruzo. Zato je dobro vedeti, s kakšnim astrološkim znamenjem se zapletamo, saj je nekatera še posebno težko ljubiti. Katero astrološko znamenje pa ljubite vi?

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Željni prijateljev in žejni druženja – nastopil je čas, da zopet nazdravimo