stefan-stefancik-QXevDflbl8A-unsplash (1)
V zraku · buzz buzz

Ko je v vezi, je popolnoma predana, je zaupanja vredna in zvesta. Zanesljiva in vedno pripravljena pomagati. Kot prijateljica bo prisotna ob vsakem pomembnem življenjskem dogodku svojih prijateljev. Kdo je ta ženska?

Predana, iznajdljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razumna, skromna, sramežljiva, natančna … Njeno življenjsko poslanstvo je biti junakinja in življenja drugih obogatiti s svojim znanjem in intelektom.

Raje je sama kot z napačno osebo – ne išče le pravega, išče popolnega. To ne pomeni, da mora biti oseba popolna, ampak se morata popolnoma razumeti. Ko je v vezi je predana in zvesta. Od svojega partnerja pričakuje, da bo njuno spolnost “začinil” z rožami, dišečimi svečami in predigro. Rada ima partnerja, ki bo prevzel pobudo. Čeprav se morda zdi, da k večjemu eksperimentiranju v postelji ni nagnjena, ta možnost ni nikoli popolnoma izključena.

Skozi življenje hodi z nogami trdno na tleh, je graciozna in nežna. Osredotočena je na podrobnosti, je “ženski dinamit” ki pomisli na vse in se nanjo lahko vedno zanesete. K vsemu pristopa s sistemom in ima rada načrtovane rutine. Prosti čas preživlja na dolgih sprehodih, v naravi ali na vrtu. Morda se zdi hladna in odsotna, a je dejansko sramežljiva in neodločna. V zadeve drugih se ne vtika, razen če jo nekdo prosi. Ko se ji boste zahvalili, naredite to na diskreten način. DEVICE so skeptične do večjih gest in glasnih izkazovanj čustev. Raje imajo preproste zahvale.

Jo imaš ob sebi? Označi jo v komentarju in se ji zahvali! ;)

ganapathy-kumar-163082-unsplash Rahlo srhljivo: 3 načini, kako Luna vpliva na tvoje življenje 20 preprostih vsakodnevnih užitkov, ki ti bodo pomagali pri digitalnem razstrupljanju 20 preprostih vsakodnevnih užitkov, ki vam bodo pomagali pri digitalnem razstrupljanju shutterstock_1136235002 Za ta poseben kondom boste rabili 4 roke! (Video) caroline-hernandez-376320-unsplash Dejstvo, kateri otrok ste v družini, vpliva na vašo osebnost ·