fbpx

Bi v resničnem življenju preživeli pasti iz filma Sam doma?

Bi preživeli pasti v filmu Sam doma?

Bliža se božič, kar pomeni samo eno. Ja, okej, darila pod božičnim drevescem, ampak mislili smo na film Sam doma (Home Alone, 1990), ki je železni repertoar božičnega TV-programa že več kot 20 let. S filmom so neločljivo povezane pasti, ki jih Kevin McCallister nastavlja roparjema. Na videz nedolžne, pri Vsauce3 pa so preverili, kakšne bi bile posledice, če bi se prigode iz filma Sam doma zgodile v resničnem življenju. Namig. Skupili bi jo precej huje kot v filmu.

Čeprav so bile pasti, ki jih je Kevin (Macaulay Culkin) nastavil roparjema v filmu Sam doma (Home Alone), boleče in sta jo Joe Pesci in Daniel Stern nekajkrat pošteno skupila, nikoli nismo zares dobili občutka, da so lahko posledice takšnih pasti v resnici izjemno hude. Nekatere Kevinove pasti so bile namreč tako nevarne, da bi nas lahko stale celo življenja.

PREBERITE ŠE: Najbolj smešni novinarski spodrsljaji 2016


Morda žareča kljuka ne deluje, a pločevinka barve v obraz bi nam lahko zdrobila lobanjo. In vi ste se ob tem prizoru smejali! Ko si boste ogledali ta posnetek, v katerem ekipa Vsauce3 poustvari pasti iz filma v resničnem življenju, na film Sam doma ne boste nikoli več gledali enako.

Galerija – pasti v filmu Sam doma:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!