Bird Cruiser: robustno električno kolo za dva, ki spominja na moped

Bird Cruiser: robustno električno kolo za dva, ki spominja na moped
Zadnjič posodobljeno: :

Električnih skirojev in koles smo se že navadili, saj jih iz dneva v dan videvamo več – vsake toliko časa pa nas kakšno posebej navduši, kot nas je kolo Bird Cruiser.

Bird Cruiser je električno kolo, ki je malce drugačno od električnih koles, ki smo jih videvali do zdaj – pvotno bo na voljo kot del mreže izposoje električnih koles in skuterjev ter še to na nekaj določenih tržiščih, a če bo dobro sprejet, ga bodo ponudili še ostalim trgom.

Cruiser ima 20-palčna kolesa, poganja pa ga 52-voltna baterija. Najvišja hitrost in razdalja, ki ju Bird doseže, žal še ni znana, bo pa na voljo tekom letošnjega poletja, ko bo kolo tudi dejansko na voljo. Na prvi pogled je električno kolo podobno mopedu in se lahko pohvali z vzmetenjem in podolgovatim sedežem, na katerem je dovolj prostora za dve osebi.

Digitalni zaslon prikazuje vse potrebne informacije. Na voljo je različica s stopalkami za noge ali različica s pedali. Pri slednji lahko s poganjanjem prihranimo baterijo in si zagotovimo večjo avtonomijo baterije.

Bird Cruiser
Bird Cruiser

Bird Cruiser je že na pogled robusten, kar tudi mora biti. Še toliko bolj, ker ga nameravajo uporabljati za potrebe javne izposoje v mestnih središčih. V mislih so imeli vremenske pogoje, neprevidne in grobe uporabnike ter tudi vandalizem.

Bird Cruiser je zasnovan in oblikovan v Kaliforniji in predstavlja električno alternativo skirojem in dosedanjim električnim kolesom. Poleg tega je dostopen, enostaven za uporabo in udoben na luknjastih cestah.

Dodatne Informacije

Več informacij:
cruiser.bird.co

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Določeno je, kdaj bo prepovedana prodaja novih vozil z bencinskimi in dizelskimi motorji