Bivši fant ji je rekel, da ne zmore … zdaj po svetu z motorjem potuje sama

Nikki Misurelli je svojemu bivšemu partnerju pripravila najboljše maščevanje! Po tem, ko ji je zabrusil, da ne bo sposobna daljšega potovanja z motorjem in da je to zanjo prenevarno ter preintenzivno, je storila ravno to. Še prej pa mu je dala košarico.

Nikki Misurelli je po zapletu s partnerjem najprej naredila vozniški izpit za motor in se s svojo Hondo CBR600RR podala okoli sveta. Prvo potovanje je potekalo med Aljasko in Panamo, kjer je Nikki prevozila skoraj 20 tisoč kilometrov po osupljivi pokrajini.


Takšna potovanja so jo hitro zasvojila in ni se želela ustaviti. “Nimam hiše in skoraj nobene lastnine. Dvignila sem svoj pokojninski sklad in prodala skoraj vso svojo lastnino. Neverjetno, kako malo potrebujemo v življenju,” je dejala Nikki. Svojo Hondo je tudi precej hitro prilagodila in dodala še dve športni gumi, kar ji omogoča potovanje po vseh terenih. Pred kratkim je končala potovanje po Italiji, Španiji, Portugalski, Gibraltarju, Avstriji, Sloveniji in Maroku.

PREBERITE ŠE: Ta par živi sanjsko življenje in z eno fotografijo zasluži 9000 ameriških dolarjev


A takšna potovanja niso le ‘glamurozna’. Nikki je namreč med drugim spala tudi že v tunelu na avtocesti. “Kampirala sem tudi v gorah, a je bilo res hladno. Deževalo je in vse, kar sem si želela, je bilo nekaj toplote brez vetra ali dežja.”


Ko ne potuje, Nikki dela polovični delovni čas, da zasluži za svoje naslednje potovanje.
Njena naslednja destinacija bo Srednji vzhod ali pa Severna Afrika, kljub vsem tveganjem. “Slabe stvari se ti lahko zgodijo kjerkoli po svetu, a vseeno je na svetu več dobrih kot slabih ljudi,” je še dodala.

Galerija – Nikki Misurelli po svetu z motorjem potuje sama

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!