fbpx
Casio GBD-H2000
Foto: Casio

Casio GBD-H2000: vaš ultimativni fitnes partner

Zadnjič posodobljeno:

Iščete uro, ki bo sledila vašemu aktivnemu življenjskemu slogu? Ne iščite dlje kot Casio GBD-H2000, najnovejši dodatek k družini G-SHOCK. Ta lahka ura, odporna na udarce, je opremljena s funkcijo GPS in šestimi senzorji za podporo širokemu spektru športnih dejavnosti, od teka in kolesarjenja do plavanja. A ne gre samo za šport – ura ima tudi funkcije analize treninga, algoritme, ki jih je razvil fitnes pionir Polar Electro Oy, in polnjenje s pomočjo sončne energije. Poleg tega je uporaba okolju prijazne plastike iz biomase pri oblikovanju ure dobrodošla poteza k trajnosti. Skratka, GBD-H2000 je ultimativni športni spremljevalec, ki ustreza vsem zahtevam.

Ste naveličani ur, ki ne dohajajo vašega aktivnega življenjskega sloga? Ali želite uro, ki je pametna, lahka in trajnostna? Ne iščite dlje kot Casio GBD-H2000, najnovejši dodatek k družini G-SHOCK. Ta ura je zasnovana za fitnes navdušence, ki želijo ostati na vrhu svoje igre, ne glede na to, ali tečejo maraton, kolesarijo po hribih ali plavajo v odprtih vodah.

Foto: Casio

GBD-H2000 je opremljen s funkcijo GPS in šestimi senzorji, vključno z merilnikom srčnega utripa, kompasom in senzorjem nadmorske višine/zračnega tlaka. Te vrhunske tehnologije omogočajo, da ura meri razdaljo, hitrost, tempo, vrsto udarca in več, odvisno od izbrane dejavnosti. Ura je prav tako 38 % lažja od svoje predhodnice GBD-H1000, zahvaljujoč kompaktnejšemu ohišju z vgrajeno anteno GPS in hrbtni strani ohišja, ojačani z ogljikovimi vlakni. Ta oblika zagotavlja še bolj udobno prileganje, ki ne moti gibanja rok.

Foto: Casio

Vendar to še ni vse – GBD-H2000 ima tudi funkcije analize vadbe, ki uporabljajo algoritme, ki jih je razvil fitnes pionir Polar Electro Oy. Ti algoritmi merijo obremenitev srca in pljuč, analizirajo razmerja porabljene energije ločeno za ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe ter spremljajo stopnje okrevanja spanja. Združite uro z namensko aplikacijo CASIO WATCHES in imeli boste dostop do še podrobnejših informacij o vaši vadbi in okrevanju.

Še več, Casio GBD-H2000 ima funkcijo polnjenja s pomočjo sončne energije, ki vam omogoča polnjenje ure s sončno energijo. Prikaz časa se napaja izključno s solarnim polnjenjem, tudi ko je baterija skoraj prazna. In če vas skrbi okolje, boste veseli, da so ohišje, okvir in pas ure izdelani iz plastike iz biomase, proizvedene iz surovin iz semen ricinusa in koruze.

Casio GBD-H2000

Casio GBD-H2000 je ultimativni športni spremljevalec za fitnes navdušence, ki želijo pametno, lahko in trajnostno uro. Ta ura s svojimi vrhunskimi tehnologijami, funkcijami analize treninga in polnjenjem s pomočjo sončne energije izpolnjuje vse zahteve. Zakaj bi se torej zadovoljili z uro, ki ne more dohajati vašega aktivnega življenjskega sloga?

In cena. Ura naj bi po prvih informacijah stala okoli 400 evrov, oziroma 400 dolarjev.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.