fbpx

Najbolj razvajena astrološka znamenja: za njih NE ni odgovor

Foto: Nicholas Green / Unsplash

Nikoli ne sprejmejo besede ne za odgovor, zato veljajo za najbolj razvajena astrološka znamenja.

Kako prepoznamo najbolj razvajena astrološka znamenja? Od vseh pričakujejo in zahtevajo, da se njihove želje in potrebe zadovoljijo brez kakršnihkoli omejitev ali kompromisov.

Trmasto vztrajajo pri svojih željah in se ne prilagajajo spremembam ali drugačnim mnenjem drugih. Osredotočeni so le na svoje želje in se ne zavedajo, da se drugi ljudje lahko počutijo drugače.

Ali tudi vi sodite med najbolj razvajena astrološka znamenja?

Oven

Pripadniki znamenja bodo težko sprejeli predloge drugih. Želijo, da je vse po njihovem in bodo to tudi zahtevali. Da bi to dosegli, lahko spominjajo na triletne otroke, ki kričijo v supermarketu. Manjka jim discipline, samo ni jim treba govoriti, kaj naj delajo.

via GIPHY

Bik

Lahko postanejo neverjetno trmasti, ko ne dobijo, kar hočejo. Težko jim je priznati svojo napako. To bodo storili šele, ko bo druga stran ali njegov partner prevzel odgovornost za nekaj, kar je šlo narobe. Imajo zelo visoke standarde in menijo, da nihče ne počne stvari kot oni, zato se pogosto pritožujejo.

Dvojčka

Čeprav včasih prizadenejo druge, se raje pustijo razvajati. Lahko se obnašajo kot majhni otroci, ko potrebujejo vašo pozornost in želijo vse takoj. Obožujejo darila, in jih sprejemajo z velikim veseljem. So odvisni od drugih, saj se ne znajo rešiti iz težkih situacij.

via GIPHY

Lev

Verjame, da je kralj, najboljši, popoln. To prepričanje jih vodi do zaključka, da mu morajo vsi služiti in storiti, kar zahtevajo. Ne slišijo ne, niti za najmanjše stvari. Z drugimi bodo manipulirali in jim grozili, če se stvari ne bodo odvijale po njihovem, denar zapravljajo predvsem zase.

Škorpijon

Ne prenesejo dobro, kadar v razmerju ne gre vse po njihovem načrtu ali stvari ne gredo tako, kot si želijo. Ko so ranjeni, postanejo občutljivi. Potrebujejo nenehno pozornost drugih in znajo biti pravi manipulatorji.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.