Z njimi res ni lahko: to sta dva najbolj trmasta astrološka znaka

Ne bodo popustili!

Zadnjič posodobljeno: :

Kdo večno trmari in kdo se prepusti toku?

Vsak ima svoje navade in prepričanja, ki se jim noče odreči in to je povsem v redu. Vendar se včasih tudi najmanjše odstopanje od tega šteje za katastrofo, kar se že spremeni v obsedenost in blagi živčni zlom. V življenju je vedno treba najti ravnovesje, torej ne odpovedati se tistemu, v kar resnično verjameš, hkrati pa ne pretiravati z nekaterimi malenkostmi. Spodaj ugotovite, kdo je najbolj trmast med astrološkimi znamenji in kdo najbolj sproščen!

Trmasti znamenji

Bik

Biki uživajo v čutnih izkušnjah, vendar jih morajo poznati. Poudarek je na tem, da se počutijo prijetno, tako npr. vsaj stokrat pogledajo svoj najljubši film ali pa vedno naročijo isti obrok ali pijačo. Radi načrtujejo, kako bodo preživeli prosti čas, vendar ne marajo spreminjati svojih načrtov. Težava nastane takrat, ko se preveč potopijo v neke svoje načrte in prepričanja, od katerih ne želijo odstopati, ker se počutijo varno in “zavite v vato”. Rešitev je lahko v tem, da z njimi stvari preprosto pač načrtujete, vendar ne pričakujte preveč prilagodljivosti.

Kozorog

V njihovih očeh je življenje gora za vzpenjanje in odločeni so premagati vsako oviro na tej poti. Čeprav so zelo samokritični, si pri odločanju vseeno najbolj zaupajo in tega ne prepuščajo nikomur. Zase in za druge postavljajo visoke, pogosto nemogoče standarde, vse pa se navezuje na en velik načrt. Zajema vse, od najmanjših do največjih podrobnosti, in nikomur ne pustijo, da jim stopi na pot, pa čeprav lahko zato ostanejo sami. Niso neprijazni, vendar se je treba zavedati, da jim ni dolgčas niti takrat, ko so sami, zato zelo težko podležejo pritiskom okolja, ko gre za skupne dejavnosti.

via GIPHY

Prilagodljivi znamenji

Ribi

Znano je, da se ribe lahko prilagodijo vsaki situaciji in se tako prilegajo skoraj vsaki družbi. Ljudje, rojeni v tem znamenju, ne vztrajajo pri tem, da bi bili glavni pri odločanju, ampak poslušajo mnenja drugih. Imajo empatijo in zlahka začutijo, kako je kdo razpoložen, vse to z željo, da se drugi počutijo bolje. Izpolnjeni so, ko pomagajo nekomu drugemu, da se počuti bolje, potrebujejo pa tudi čas zase. Potem vedo, kaj si želijo in kaj jim je všeč. A kadar so v družbi, ne glede na to, ali gre za znane ali neznane ljudi, sta prilagajanje in prilagodljivost dve ključni besedi, ki opisujeta ribe.

Dvojčka

Radovedni in željni novih izkušenj so odprti za spreminjanje mnenj in prepričanj, če jim za to predstavite dovolj dejstev. Običajno se ne zadržujejo na mestu in njihova dvojna narava jih vleče v različne smeri, saj se zdi, kot da se odločata dve osebi. Zato so lahko hvaležni drugim, če jih rešijo dileme in vsaj za kratek čas končajo to večno bitko. Niso vezani na načrte, spontanost in želja po pustolovščini sta bolj v njihovem slogu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj si na skrivaj želi posamezno astrološko znamenje med spolnim odnosom?