Vrača se Harry Potter, tokrat v obliki serije: čarovnijo bo na male ekrane poskusil vrniti HBO

Prihaja serija Harry Potter!

Čeprav smo mislili, da je saga o Harryju Potterju že dolgo končana, je revija Hollywood Reporter objavila novico, da so se začela pogajanja o snemanju serije o Harryju Potterju. To je odlična novica za vse ljubitelje čarovnika in njegovih prijateljev, čeprav še ni znano, kdo so scenaristi. Zato še vedno čakamo na podrobnosti sodelovanja ponudnikom pretočnih vsebin HBO Max in produkcijsko hišo Warner Bros.

Tak razvoj dogodkov bi lahko nekako pričakovali, saj je zanimanje za ta lik iz serije knjig in nato še filmov še vedno veliko. Pa vendar v svetu Harryja Potterja stvari le niso tako idealne: vsi novi projekti znotraj franšize bodo namreč še dodatno podvrženi budnim očesom sledilcev, odvisno od tega, do kolikšne mere bo vpletena J.K. Rowling. Ta je namreč pred kratkim prejela plaz negativnih komentarjev svojih zvestih oboževalcev na račun njenih transfobičnih tvitov. Ravno zaradi tega se vsi sprašujejo, kakšna bo njena vloga pri tem projektu, dejstvo pa je, da je še vedno lastnica franšize in ima še vedno zadnjo besedo.

Ker je serija še vedno o povojih, lahko le ugibamo, na kaj se bo osredotočala, ali bo zaplet kronološko sledil romanom, stopil korak nazaj ali naprej, bomo spoznali nove čarovnice in čarovnike …

Na kaj se bo osredotočala serija Harry Potter, zaenkrat še ni znano.

Medtem ko še čakamo na odgovore, zaenkrat zaključimo s komentarjem, da je po uspehu serije s podobno tematiko (Mandalorian, WandaVision), popolnoma jasno, zakaj je Warner Bros. spet v igri! Seveda vas bomo še naprej obveščali o vseh aktualnih dogodkih, povezanih s to serijo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Napovednik – Krudovi: Nova doba (The Croods: A New Age, 2020)