mdvstyle.com
Utrip mesta · svet po moško

Četudi vsi pravimo, da nam je bolj od zunanjosti pri ljudeh pomembna notranjost, reklo ‘’obleka naredi človeka’’ še kako drži. Ljudje smo vizualna bitja in logično je, da lepo urejen moški pritegne veliko več ženskih pogledov kot pa nekdo, ki videzu ne posveča nobene pozornosti. Zato smo za vas pripravili 10 preprostih nasvetov za moške, kako v svoj način oblačenja brez posebnega truda vnesti več stila.

1. Ne trudite se preveč ali manj = več.

Verjamemo, da imate v lasti veliko kul in lepih stvari, toda to ne pomeni, da morate dati nase vse naenkrat. Manj resnično je več, zato ne vlagajte truda v to, kako bi razkazali vse stilske kose naenkrat.

2. Investirajte v resnično kvalitetne čevlje.

Za kvalitetne čevlje boste morda res morali poseči nekoliko globlje v denarnico, vendar se vam bo investicija obrestovala, saj bodo ostali z vami veliko dlje kot le eno sezono. Izbirajte med črnimi in rjavimi.

3. Osnovni kos v omari vsakega moškega je bela srajca.

Brezhibno bela srajca, ki se lepo prilega postavi, je osnovni kos oblačila, ki ga mora imeti v omari vsak moški. Gre namreč za brezčasen kos, ki vas bo rešil iz zagate vsakič, ko ne boste vedeli, kaj dati nase.

4. Če nosite kravato, naj bo vedno ozka.

Resnica je, da široke kravate ne pristajajo nikomur. Ožja kravata je tisti kos, ki naredi izgled moškega veliko bolj eleganten.

5. Jeans kavbojke morajo vedno biti lepo, ozko prilegajoče se.

Jeans, ki visi z vaših nog in ki je tako širok, da bi vanj lahko šel nekdo, ki je dvakrat težji od vas, ni niti najmanj privlačen (da o hlačah, ki namesto ob zadnjici visijo nekje na sredini stegen, sploh ne govorimo…). Seveda se morate v kavbojkah počutiti udobno, vendar je pomembno, da pri nakupovanju poiščete tiste, ki se lepo prilegajo vaši postavi.

PREBERITE ŠE: 8 modnih nasvetov, ki bi jih moral poznati vsak moški

6. V omaro vsakega moškega spada še en preprost kos: bela ali črna basic majica.

Ni važno, kako draga je bila. Važno je, da je preprosta, lepo prilegajoča in (logično) čista. Videz Jamesa Deana pač nikoli ne gre iz mode.

7. Mešajte drage in poceni kose oblačil.

V resnici ni pomembno, koliko ste odšteli za posamezen kos oblačila. Tudi v majici za 15 € lahko izgledate isto urejeni kot v tisti za 100 € – toda le, če ste do oblačil skrbni in pazite, da vaši kosi ne izpadejo ceneno.

8. Pri nakupovanju imejte v mislih svojega vzornika stila.

Glede na to, kakšen vtis želite pustiti v svetu, je pametno, da razmislite, kdo bo vaš modni vzornik oziroma čigav stil oblačenja želite posneti. Med nakupovanjem ga imejte vedno v glavi in se pred nakupom vprašajte: ‘’Bi to oblekel __________ (vstavi osebo – recimo James Bond)?’’

9. Ne pretiravajte z nakitom.

Zapestnice, verižice, prstani in uhani so kosi, ki bi jih morali moški nositi z veliko zadržanostjo in dobre mere. Edini kos nakita, ki bo vedno ‘’in’’, je elegantna zapestna ura, ki naj bo čimbolj preprosta.

10. V svoji koži se počutite sproščeno in samozavestno.

Večji vtis kot vsaka obleka bo pustil vaš odnos do ljudi, sveta in samih sebe. Bodite vzravnani, nosite se visoko in ponosno, napolnite se s samozavestjo in pustite v svetu vtis pravega gentlemana, ki vedno točno ve, kaj hoče.


Za strupenim videzom se skriva cela znanost. Skully AR-1: najbolj pametna motoristična čelada na svetu lucid3 Kit Bike – zložljivo kolo, ki ga lahko pospravite v torbo V8-Wet-Rod-Concept-personal-watercraft Elitni vodni skuter Strand Craft V8 Wet Rod cung-hot-girl-khoi-dong-world-cup-2014-1 Seks, pohlep in pivo ter druge stvari, ki ste jih SP-regledali. · ·