Poročna obleka z najdaljšim stažem
V zraku · buzz buzz

Dandanes se neveste vse redkeje odločajo za tradicionalne poročne obleke, kaj šele za obleke svojih mam, babic in prababic. 30-letna Abigail Kingston ni ena izmed njih, saj bodoča nevesta nadaljuje dolgoletno družinsko tradicijo in bo za svojo poroko 17. oktobra letos nosila 120 let staro poročno obleko, ki jo je pred njo za svojo poroko obleklo že 10 nevest iz njene družine.

Abigail Kingston bo za svoj poročni dan oblekla 120 let staro poročno obleko, ki jo je pred njo za svoj poročni dan obleklo že 10 nevest iz njene družine. Prvič je pravljično poročno obleko iz satena, ki jo krasjo delikatna čipka in napihnjeni rokavi, oblekla njena prapraprababica leta 1985, zadnjič pa njena mama leta 1991.

Obleko je bilo te dni seveda potrebno obnoviti, saj je saten izredno občutljiv material, zato jo je bodoča nevesta zaupala v roke iznajdljivi šivilji, ki je porabila 200 ur pridnega dela, da je obleko spravila v red. V galeriji si oglejte fotografije Abigail, ki v poročni obleki z najdaljšim stažem sije kot prava princesa iz pravljice.

PREBERITE ŠE: Sanjska poroka: Nasveti za popolne poročne fotografije

Poročna obleka z najdaljšim stažemOdpri galerijo
Težave z modrci 12 najbolj nadležnih težav z modrcem, s katerimi se lahko poistovetimo vse ženske Victoria's Secret: seznam #whatissexy 2015 Kaj je seksi? – Pri Victoria’s Secret objavili seznam #WhatIsSexy 2015 Selfie z morskim psom. No, to pa je smrtonosna kombinacija. Letos je več ljudi umrlo zaradi selfijev, kot zaradi napada morskih psov Zapuščene stavbe po Evropi. Christian Richter: izjemne fotografije zapuščenih zgradb