jonathan-borba-RWgE9_lKj_Y-unsplash (1)
V zraku · buzz buzz

Kdaj veste, da ste pripravljeni na največjo življenjsko vlogo?

Biti mama ni lahko – v to je vloženega veliko dela in truda. Nekatere ženske si resnično želijo postati matere, nezavedajoč se, da tem pride tudi nekaj žrtvovanja. Kako veste, da ste pripravljene biti mama?

Trenutki, ko se zaveš …

Naučili ste se imeti rade.

Veste, kako se imeti rade in se sprejemate takšne, kot ste. Zelo pomembno je, da smo do sebe prijazne, preden se odločimo skrbeti še za nekoga drugega. Ko se odločite, da boste vzgajale otroka, se prepričajte, da to počnete v srečnem in varnem domu, kjer boste otroka naučile, da je ponosen nase.

Pognali ste korenine.

Ste na določenem mestu v svojem življenju in imate dovolj sredstev, da zgotovite varno in udobno prihodnost zase in za svojega otroka. Pomembno je, da si najdete svoje bivanje – in čeprav je danes to težko, vam bo sčasoma prihranilo veliko stroškov.

Ste v stabilnem, ljubečem razmerju.

Če ste v srečnem in stabilnem razmerju, je to še en velik znak, da ste pripravljene na otroka. Veste, da je za dobro razmerje treba trdo delati.

Končali ste z žuranjem.

V življenju gremo skozi različne faze in vse so le začasne. Če ste ena od tistih, ki je končala z žuranjem in se želi umiriti, je otrok najboljši način za ‘kurjenje’ vaše energije.

V torbici nosite vse od A do Ž.

Imeti otroka pomeni, da morate biti pripravljene na karkšnokoli situacijo. Če ste že navajene, da s seboj nosite vse, kar le lahko, potem ste pripravljenena največji izziv.

Z veseljem se sprehodite skozi otroški oddelek ali pogledate stvari za nosečnice.

Ko gledate otroške stvari ali stvari za nosečnice, vas prevzameta veselje in zadovoljstvo. Vsakič, ko se sprehodite skozi te oddelke, si predstavljate sebe kot mamico ali svojega otroka v ljubkih oblačilih.

Disciplinirati znate svoje nečake in nečakinje.

Z otrokom morate biti pripravljene na skoraj vsako situacijo. Če ste že kdaj bile varuške in disciplinirale otroka ali skrbele za majhne otroke, ste pripravljene tudi na svojega. Ukvarjanje z otroki ni preprosto in če to znate in vam je všeč, potem ste na pravi točki.

Večopravilnost je vaše drugo ime.

To je verjetno ena od najpomembnejših spretnosti, če razmišljate o otroku. Sposobnost večopravilnosti in hkratna skrb za stvari vam bosta res pomagali pri vzgoji majhnega otroka. Otroci so namreč radovedni in težko sedijo na enem mestu.

Navdušujejo vas zgodbe o rojstvu otrok vaših prijateljic in njihove dogodivščine z otroki.

Nikoli vam ni dovolj zgodb o otrocih vaših prijateljic, ne glede na to, ali gre za smešne, boleče ali žalostne zgodbe. Vedno ste 100-odstotno zraven. Nekaj je v teh zgodbah, zaradi česar hrepenite po svojih zanimivih zgodbah.

Veste, da ste pripravljeni.

Včasih ženske ne potrebujemo 100 in 1 znaka, da vemo, da smo pripravljene biti mame. Včasih je dovolj, da vemo, kaj hočemo, in se odločimo, da bomo to dosegle. Nekatere ženske so bile preprosto rojene, da so mame in da skrbijo za svojo malo četico – to jih namreč osrečuje. Če ste ena od tistih, ki to preprosto čuti, potem ne čakajte.

adult-adventure-beautiful-climb-287240 12 stvari, ki jih uspešni ljudje počnejo za vikend Kaj vidite? Prva žival, ki jo vidite na tej ilustraciji, opredeljuje vašo osebnost Nika Zorjan Nika Zorjan pripravila štiri videoposnetke s svojimi oboževalkami Čudaške družinske fotografije, ob katerih ne boste vedeli ali se naj smejete ali zgražate Čudaške družinske fotografije ‘profesionalke’, ob katerih se boste nasmejali do solz · ·