tanja-heffner-289764
V zraku · buzz buzz

Biti mama ni lahko. V to je vloženega veliko dela in truda. Nekatere ženske si resnično želijo postati mamice, a se morajo zavedati, da to pomeni več neskončnih noči in seveda tudi nekaj žrtvovanja. Tukaj je 12 znakov, da ste pripravljene biti mama.

12 znakov, da ste pripravljene biti mama:

Naučile ste se imeti rade.

Veste, kako se imeti rade in se sprejemate takšne, kot ste. Zelo pomembno je, da smo do sebe prijazne, preden se odločimo skrbeti še za nekoga drugega. Ko se odločite, da boste vzgajale otroka, se prepričajte, da to počnete v srečnem in varnem domu, kjer boste otroka naučile, da je ponosen nase.

Pognale ste korenine.

Ste na določenem mestu v svojem življenju in imate dovolj sredstev, da zgotovite varno in udobno prihodnost zase in za svojega otroka. Pomembno je, da si najdete svoje stanovanje ali hišo. In čeprav je danes to zelo težko, vam bo sčasoma prihranilo veliko stroškov.

Ste v stabilnem, ljubečem razmerju.

Če ste v srečnem in stabilnem razmerju, je to še en velik znak, da ste pripravljene na otroka. Veste, da je za dobro razmerje treba trdo delati.

Končale ste z žuranjem.

V življenju gremo skozi različne faze: nekatere faze so faze neodgovornosti, nekatere so slabe faze itd. Vse te faze so le začasne. Če ste ena izmed tistih, ki je končala z žuranjem in se želi umiriti, je otrok najboljši način za ‘kurjenje’ vaše energije.

Instinktivno zaščitite sopotnika, ko pritisnete na zavoro.

Ko morate nujno pritisniti na zavoro, se vaša roka instinktivno premakne na sopotnika in ga zavaruje pred večjo silo. To pomeni, da imate materinske instinkte in bi svojega otroka zaščitile pred svetom.

V torbici nosite vse od A do Ž.

Imeti otroka pomeni, da morate biti pripravljene na karkšnokoli situacijo. Če ste že navajene, da s seboj nosite vse, kar le lahko, potem ste pripravljene, da ste mamica.

Z veseljem se sprehodite skozi otroški oddelek ali pa pogledate stvari za nosečnice.

Ko gledate otroške stvari ali stvari za nosečnice, vas prevzameta veselje in zadovoljstvo. Vsakič, ko se sprehodite skozi te oddelke, si predstavljate sebe kot mamico ali svojega otroka v teh ljubkih oblačilih.

Na Facebooku imate album, poln selfijev vas in otrok vaših najbližjih.

Vaši družbeni mediji so polni fotografij in videoposnetkov otrok vaših najbližjih. Količina veselja in navdušenja, ki jo dobite od teh otrok, sije z vaših fotografij.

Disciplinirati znate svoje nečake in nečakinje.

Z otrokom morate biti pripravljene na skoraj vsako situacijo. Če ste že kdaj bile varuške in disciplinirale otroka ali pa skrbele za majhne otroke, ste pripravljene tudi na svojega. Ukvarjanje z otroki ni preprosto, in če to znate in vam je všeč, potem ste na pravi točki.

Večopravilnost je vaše drugo ime.

To je verjetno ena od najpomembnejših spretnosti, če razmišljate o otroku. Sposobnost večopravilnosti in hkratna skrb za stvari vam bosta res pomagali pri vzgoji majhnega otroka. Otroci so namreč radovedni in težko sedijo na enem mestu.

Navdušujejo vas zgodbe o rojstvu otrok vaših prijateljic in njihove dogodivščine z otroki.

Nikoli vam ni dovolj zgodb o otrocih vaših prijateljic, ne glede na to, ali gre za smešne, boleče ali žalostne zgodbe. Vedno ste 100-odstotno zraven. Nekaj je v teh zgodbah, zaradi česar hrepenite po svojih zanimivih zgodbah.

Veste, da ste pripravljene.

Včasih ženske ne potrebujemo 100 in 1 znaka, da vemo, da smo pripravljene biti mame. Včasih je dovolj, da vemo, kaj hočemo, in se odločimo, da bomo to dosegle. Nekatere ženske so bile preprosto rojene, da so mame in da skrbijo za svojo malo četico – to jih namreč osrečuje. Če ste ena izmed tistih, ki to preprosto čuti, potem ne čakajte.

dino-reichmuth-85708 12 stvari, ki jih uspešni ljudje počnejo za vikend Kaj vidite? Katero žival vidite na tej ilustraciji? Ta opredeljuje vašo osebnost Nika Zorjan Nika Zorjan pripravila štiri videoposnetke s svojimi oboževalkami Čudaške družinske fotografije, ob katerih ne boste vedeli ali se naj smejete ali zgražate Čudaške družinske fotografije ‘profesionalke’, ob katerih se boste nasmejali do solz · ·