shutterstock_341434952
V zraku · buzz buzz

Verjetno vsako leto opravilo nakupovanja božičnih daril opravite z odliko, za zavijanje pa si zaslužite kilometrski cvek. Naj se letos zgodba ne ponovi. Trikrat prepognite papir, trikrat ga zalepite in voilà, darilo je zavito v 15 sekundah. Zdaj se nagradite z vročo čokolado, ker so vaša darila letos pripravljena bistveno prej kot prejšnja leta.

Če novembra še niste opravili božičnega nakupovanja daril, brez skrbi, ničesar ne zamujate. Še je čas, da kupite tisto, kar ste nameravali. Morda pa ste že razmišljali o tem, kako boste letos okrasili darila za najbližje? Številne trgovine sicer ponujajo brezplačno zavijanje, a med ljudmi je veliko tudi umetniških duš, ki si želijo z zavijanjem pustiti svoj pečat. Zato je tu trik, kako to storiti doma, na preprost in hiter način.

Vsi tisti, ki ste že zavijali darila doma, ste se zagotovo že borili z okrasnim papirjem, ki štrli na vse strani, in lepilnim trakom, ki je vsepovsod po okrasnem papirju. Letos bo drugače! Uporabnik YouTuba BeatTheBush je objavil video, v katerem pokaže, kako zaviti darilo v 15 sekundah.

Na prvi pogled je videti preprosto, a boste morali vaditi, da dosežete rekord 15 sekund. Tudi če vam ne uspe, šteje to, da vam je uspelo okrasiti darila na bolj preprost način, ki vam bo vzel bistveno manj časa in vaših živcev.


maxresdefault (4) Ta preprost matematični trik bo tvoje prijatelje prepričal, da si genij 91u-e2kONLL._SL1500_ Ideje za darila 2018: darila za zelo zahtevne osebe Ultra bogate družine, ki nadzirajo svet in življenja vseh nas Ultra bogate družine, ki nadzirajo svet in življenja vseh nas toa-heftiba-702268-unsplash Znanost ugotavlja, da moške prijateljstva zadovoljijo bolj kot romantična razmerja · · ·