363 Days of Tea
V zraku · buzz buzz

Čajne vrečke po uporabi večina izmed nas vrže v koš. A ne Ruby Silvious, ki čajne vrečke uporablja kot platno za svoje ilustracije, nastajajoče pri projektu 363 Days of Tea. Vsak dan doda novo, ki odseva njeno trenutno razpoloženje.

Čajne vrečke niso samo za v skodelico, to verjetno že veste. Z njimi lahko odstranimo madeže, odpravljamo neprijetne vonjave, čistimo okna, jih uporabljamo kot začimbo za meso … Za Ruby Silvious, vizualno umetnico in grafično oblikovalko, pa so odpadne čajne vrečke platno za ilustracije.

PREBERITE ŠE: 35 turistov, ki so okoli kipov pozabili, kako se vesti

Projekt 363 Days of Tea je Ruby začela januarja in od tedaj vsak dan na čajno vrečko prelije svoje misli in občutja. Ilustracije odsevajo njeno dnevno razpoloženje, zato so včasih vesele, včasih temačne, njena dela pa lahko spremljate na: rubysilvious.com.

363 Days of TeaOdpri galerijo
Tatuji Covered – kaj se skriva pod oblekami potetoviranih ljudi? Narava ”Gole” fotografije matere narave! (18+) Photo by Savs on Unsplash 10 znakov, da je pravi zate PicMonkey Collage 15 najslovitejših fotografij vesolja · ·