shutterstock_239389240
V zraku · odnosi

Včasih dobimo v želodcu neprijeten občutek, da želi naš partner/naša partnerica končati zvezo. Težko pokažemo s prstom in razložimo, od kje ta občutek, po drugi strani pa so drobni znaki vsepovsod. Spodaj lahko prebereš opis 4 stvari, ki morda nakazujejo, da je vajina zveza v nevarnosti. In kako reagirati takrat? Vse je boljše, od glave globoko zakopane v pesek. Poskusita se pogovoriti. V najslabšem primeru pa je za oba vseeno bolje, da zvezo končata, če je eden izmed vaju v njej nesrečen.

To so 4 stvari, ki morda nakazujejo, da je vajina zveza v nevarnosti in jo želi tvoj/a partner/ica končati. 

Pogovori o skupni prihodnosti postanejo vse bolj redki.

Če se vse manj pogovarjata o skupni prihodnosti, je eden izmed razlogov lahko tudi to, da jo eden izmed vaju ali pa morda oba, ne vidita. To je lahko tudi pokazatelj nerazrešene krize ali konflikta. 

Tvoj/a partner/ica se ne ukvarja več z vajinimi konflikti.

Vsak odnos ima tudi svoje konflikte in težave. Ti so priložnost za rast, povezovanje in poglabljanje intime. Vendar je ukvarjanje s konflikti tudi naporno, zahteva veliko energije, predanosti in zaupanja v odnos. Če se tvojemu partnerju oziroma tvoji partnerici ne ljubi več vlagati energije v razreševanje konfliktov, si morda te zveze ne želi več. 

Skupno druženje ni več vajina prioriteta.

Vsak odnos pride do obdobji, ko partnerja nimatat ogromno časa en za drugega. Življenje je sestavljeno še iz marsičesa drugega, kot partnerskega odnosa in zaljubljenosti. Če pa opazite, da se je to obdobje, ko enemu izmed vaju odnos ni več prioriteta, razlezlo čez vse meje, začnite ukrepati. 

Vaš/a partner/ica je ves čas znerviran/a.

Če je vaš partner oziroma vaša partnerica prekomerno znervirana in imate občutek da mu/ji ves čas greste na živce, je to znak za alarm. Pozanimajte se, kaj ga/jo muči. Poskusi se upreti paniki in jezi. Izberi pravi trenutek, da ga/jo povprašaš, od kod izvira razdražljivost. 

Lepa in pametna dekleta vso velikokrat samska: to je razlog, zakaj! Lepa in pametna dekleta so velikokrat samska: to je razlog, zakaj! Ženske erogene cone, ki jim vsak "pravi moški" posveča več pozornosti Ženske erogene cone, ki jim vsak “pravi moški” posveča več pozornosti 6 razlogov zakaj mislite, da nikoli več ne boste zares ljubili in zakaj se motite. 6 razlogov, zakaj mislite, da nikoli več ne boste zares ljubili in zakaj se motite image Znanstveno dokazana dejstva o varanju, ki bi jih moral poznati vsak par · · ·