D71_7831
V zraku · shopping

V kolikor polnimo baterijo pametnega telefona, tega vedno odložimo na kakšno polico ali celo na umazana tla.

Zato smo namesto vas izbrali lična stojala, ki so tako kot vaš Applov iPhone 5S, všečna in narejena v minimalističnem dizajnu. Odlična izbira za vašo pisalno mizo.

EleMont je izdelan iz brušenega aluminija. Zaradi lepljive površine ga lahko montirate tudi v avtomobil. Cena: $79,99. Kupi ga.

Nastavek za iPhone, Milo, je izdelan za uporabo na ravnih podlagah. Narejen je iz posebnega mikro materiala, ki omogoča držanje mobilnika pod različnimi koti. Cena: od $14,95 Kupi ga.

Stojalo in polnilec ob enem. Izdelan v ZDA iz najtrpežnejšega aluminija. Cena: $79 Kupi ga.

Všečno stojalo primerno tako za domačo mizo kot tisto na delovnem mestu. Ima tudi že vgrajen Lighting konektor za polnjenje najnovejša modela iPhone 5S in 5C. Cena: $34,99 Kupi ga.

Stojalo nekonvencionalnih oblik. Posebnež z valovitim spodnjim delom. Prednost je tudi v naboru številnih barvitih odtenkov. Cena: $29,99 Kupi ga.


Mipel - TheBagshow _mg_4811 V stilu Paris Hilton – Hilton imperij tudi v Sloveniji Desigual - multi store v Ljubljani Desigual – multi store v Ljubljani 168730145 Ženski izbor za jesensko nakupovanje moska-moda-cover Moda jesen 2013 – Moški predlogi za šoping · ·