7  uslug, ki jih najboljša prijateljica naredi brez komentarja
V zraku · odnosi

Verjetno ni osebe na svetu, na katero se bolj zaneseš kot na svojo najboljšo prijateljico. Veš, da te bo podprla v tvojih odločitvah, če bo treba, pa se ti bo postavila po robu in te rešila možnih neprijetnosti zaradi tvoje občasne zaletavosti. Tu si lahko prebereš 7 uslug, ki jih najboljša prijateljica naredi brez komentarja.

To je 7 uslug, ki jih najboljša prijateljica naredi brez komentarja. Se strinjate?

Po kosilu se prepriča, da nimaš med zobmi hrane ali razmazane šminke

Najboljša prijateljica po kosilu poskrbi, da za zobmi nimaš hrane ali pa razmazane šminke. To naredi, ne da bi jo za to morala prositi. 

Skrije listek na majici

Če se ti iz majice pokaže listek (etiketa, na kateri sta navedene znamka in velikost oblačila), ga bo prijateljica takoj skrila. 

Zmasira te

Najboljša prijateljica hitro vidi, kdaj si pod stresom in potrebuješ nekaj trenutkov sprostitve. Takrat ti ponudi čaj in te zmasira. 

Dovoli ti, da k njej prihajajo paketi zate

Ko si dlje časa v tujini je samoumevno, da lahko nove stvari (obleke, knjige, elektroniko, kozmetiko in podobno) naročiš na prijateljičin naslov. 

Pri njej si vedno dobrodošla

Če ti je dolgčas ali pa če imaš težko obdobje – ni pomembno, kakšen je razlog –, si pri svoji najboljši prijateljici vedno dobrodošla. Tudi če nima časa zate, veš, da lahko prideš k njej ter se vsaj malo potolažiš ob njeni prisotnosti. 

Na zalogi ima tvoje najljubše sladkarije

Najboljša prijateljica se velikokrat vede kot babica. Ko se napoveš na obisk, če le lahko, poskrbi za to, da ima na zalogi tvoje najljubše piškote. 

Posodi ti oblačila

Čeprav je morda zelo navezana na nekatera svoja oblačila, jih tebi posodi brez komentarja. 


ad041002b89ac9ef63ccc70c80a30906dc7350915fcf7975f6453cdfe8f93ad0__original Zaljubimo se le v tri osebe v življenju, in v vsako z določenim razlogom cover-7-moskih-skrivnosti 7+ preprostih skrivnosti o pogledu moških na razmerje, ki jih ženske največkrat ne razumejo Ljubezen lahko doživmo na 7 različnih načinov. Priznani psihologi so razkrili 7 vrst ljubezni, a le peščica nas izkusi zadnjo 13183264_645878935567004_843660247_n Moški se jih bojijo: 5+ resnic, zakaj je DOBRO biti v razmerju s pametno žensko · · ·