maxresdefault
V zraku · dizajn

Pri pripravljanju prtljage za potovanje imamo največkrat težave s tem, kam pospraviti obutev. Ta običajno zavzame veliko prostora v torbi, zato smo jo primorani stlačiti med ostale stvari.

Zdaj kaže, da imamo za to težavo rešitev. Modularni potovalni čevlji ACBC so se izkazali za zelo uporabno inovacijo v obutveni industriji.

ACBC navdušuje s svojo kreativnostjo. Uporabnikom je omogočil, da razstavijo čevelj na zgornji in spodnji del. Pri tem so uporabili preprost pripomoček – zadrgo. To vam bo pomagalo prihraniti prostor v vaši torbi. V eno vrečko lahko shranite zgornje dele obutve, v drugo pa podplate.

Z ACBC-jevimi supergami boste postali sam svoj modni oblikovalec. Različne zgornje in spodnje dele  lahko med sabo pomešate in poiščete kombinacije, ki vam bodo najbolj ugajale. Podjetje ponuja paleto različnih barv in stilov obutve. Zraven tega vam na svoji spletni strani acbc.com ponuja še orodje za oblikovanje svojih sanjskih superg.

nordisk-alfheim-tepee-tent-designboom-1800 Nordisk Alfheim: poklon tradicionalnim nomadskim šotorom rainsocks_0004 Dežne nogavice ONFAdd: odlična zaščita za vaše superge REC Watches P-51 REC Watches P-51: ure, narejene iz starih Mustangov AAIA_wDGAAAAAQAAAAAAAA2zAAAAJDk0NDRiM2FiLWE5OGMtNDg0OS1hOGI0LWI1MjY2MWE1YzM5MQ Božična darila za ljubitelje brezčasnih dizajnerskih kosov · · ·