Adidas Futurecraft Superstar
Utrip mesta · moda

Adidas ponovno preseneča. Tokrat z novo, ekskluzivno linijo športnih copat Futurecraft Superstar. Njihova posebnost je, da so izdelani iz enega kosa usnja, ki se povsem prilega vaši nogi. S skrbno obdelavo usnja je Adidasu uspelo ustvariti športne copate, ki so posebni zaradi načina izdelave. Če pozorno pogledate, niso zlepljeni, temveč so sestavljeni iz enega samega kosa usnja.

Oblikovalci Adidasa so dokazali, da je usnje, ki se razlikuje v debelosti, zelo prilagodljivo. Na voljo je le 45 parov športnih copat Adidas Futurecraft Superstar, ki jih je za zdaj možno kupiti le v New Yorku, Londonu in Tokiu. Toda zaradi velikega povpraševanja se utegne kmalu zgoditi, da bodo dosegljivi tudi drugod po Evropi.

PREBERITE ŠEAdidas s kolekcijo superg, posvečeno Vojni zvezd

Športni copati, ki so ustvarjeni iz usnja po vaši izbiri, so najbrž nekaj, o čemer sanjate številni. Elegantni, udobni in edinstveni – bi si sploh lahko želeli boljši par čevljev zase?

Adidas Futurecraft Superstar Sneaker Odpri galerijo
Slovenske lesene kravate WU-LE. WU-LE: lesene kravate iz Slovenije na Kickstarterju Ymocion Modna revija VOOM Fashion Show 2015 Superge Nike Mag iz filma Nazaj v prihodnost II so postale resničnost. Samozavezljive superge Nike Mag iz filma Vrnitev v prihodnost PicMonkey Collage Katy Perry je zvezda božične kampanje H&M · ·