legalfling-app
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

So časi klasičnega dvorjenja mimo? Tega za cel svet sicer ne moremo trditi, a zagotovo so drugačne oblike izrinile staro dobro “pecanje”. Ljudje se zdaj v veliki meri spoznavamo na družbenih omrežjih in imamo tam tudi veliko intimnih pogovorov. Zdaj nam je na voljo celo aplikacija, s katero bomo osebo, ki nam je simpatična oziroma si z njo želimo preživeti skupno noč, lahko najprej vprašali za spolni odnos.

Mobilna aplikacija LegalFling, ki tako kot kriptovalute poteka na sistemu blockchain, omogoča, da vsi, vključeni v spolni odnos, to prek aplikacije najprej potrdijo.

Morda ste v lokalu spoznali privlačno osebo, se zapletli v prijeten pogovor, poln smeha in dobre volje, popili kozarec dobrega vina in iskre letijo na vse strani. Razmišljate o nadaljevanju noči med rjuhami in tu nastopi LegalFling. Če bo ta oseba prek aplikacije privolila, potem vaju čaka lepa noč, predvsem pa po njej ne more priti do morebitnih obtoževanj. V aplikaciji lahko razkrijete tudi svoje spolne navade, ki vsakemu morda ne bodo všeč, in s tem preprečite nerodne trenutke pozneje. Če ste oboževalci TV serije Black Mirror, ste podobno reč opazili tudi tam.

LegalFling je pravzaprav pogodba in temelji na tem, da bi bili medosebni dogovori jasni in zapečateni na tak način. Tako ne bi več prihajalo do “jaz sem rekel” in “nisem tega rekla”! Mnenja, tudi pravna, se sicer še krešejo in porajajo se dvomi o primernosti tovrstnih aplikacij. A eno drži, nič ne prekaša klasičnega “pecanja”.

erik-lucatero-257494 (1) Ta trik ti končno dovoli, da na Instagram objaviš s svojega namizja Aplikacija Haven skrbi za vašo varnost. Haven: aplikacija, ki vaš telefon spremeni v nadzorni sistem Snapchat Look Back - kakšno je bilo tvoje Snapchat leto? Snapchat A Look Back at 2017: kakšno je bilo tvoje Snapchat leto? Selfissimo! 3 nove Googlove aplikacije za fotografiranje navdušujejo · · · · ·