Bela majica in jeans
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vsaka ženska ima v omari klasično belo majico, ki velja za enega od najbolj praktičnih modnih kosov. Enako velja za jeans. Gre za sanjski par, ki ”zažge” v nešteto situacijah. Kombinacijo lahko nosite v vseh letnih časih in ste vedno videti trendi. Ne verjamete? Oglejte si nekaj fotografij za navdih in tisti občutek, da nimaš nič za obleči, čeprav je omara polna oblačil, bo izginil.

Bela majica in jeans sta obvezna kosa vsake garderobe. Z malo domišljije lahko iz njiju ustvarite trendi, seksi, eleganten ali vsakdanji stajling, belo majico lahko namreč nosite na tisoč in en način.

PREBERITE ŠE:

Čeprav bela majica asociira na oblačila, ki jih bolj kot ne nosimo doma, pa je primerna za številne sproščene priložnosti. V kombinaciji z jeansom jo lahko nosite poleti, jeseni, pozimi ali spomladi in jo enkrat kombinirate z dolgimi, drugič pa s kratkimi hlačami. S tem vsestranskim parom ne boste nikoli brcnili v temo. Potrebujete nekaj stilskega navdiha? Potem si le oglejte spodnjo galerijo.

Kako belo majico in jeans nosijo zvezdniki:

Miranda KerrOdpri galerijo

Magic Hands Magic Hands: Karen Walker z nekonvencionalno kampanjo za nakit Rita Ora in Adidas –  kolekcija Color Paint Pack Rita Ora in Adidas – ”vinska” kolekcija Adidas Originals Color Paint Pack Balerinke z vezalkami Ženski čevlji 2016: balerinke, naslednji veliki modni hit s.Oliver kolekcija jesen 2016 Kolekcija s.Oliver jesen 2016 Black Label – za mestne dame · · · ·